to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:36 | 08.06.2018

Πολιτική

H διαγραφή άργησε 20 μέρες: Εκτός Ν.Δ. ο Καμπόσος μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαιότητες (βίντεο)

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών και ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καμπόσος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τη χρυσαυγίτικης κοπής ρητορική του. Αμέσως μετά την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη είχε ταχθεί υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη» και αναγκάζοντας τη ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, να τον καλέσει σε απολογία.

Μπροστά στην κάμερα του γραφείου επιδόθηκε και πάλι σε ένα χυδαίο παραλήρημα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με αχαρακτήριστες εκφράσεις και αντισημιτικά υπονοούμενα.

Σε εικοσάλεπτο βίντεο-διάγγελμα προς τους δημότες του Άργους ο κ. Καμπόσος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Τα λέει γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
 

Ο δήμαρχος μετά τον σάλο φρόντισε να κατεβάσει το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=DL-sjMXLlZ4

Μετά τον σάλο, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Με πολλή καθυστέρηση: «Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ» λέει ο Μητσοτάκης

Στη διαγραφή του του δημάρχου Άργους από τη ΝΔ για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» αναφέρεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

Συγκεριμένα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΥΡΙΖΑ: H διαγραφή άργησε 20 μέρες

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης,  Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.

Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες.



ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε νωρίτερα ανέφερε:

Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία.

Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ; 

Σε νεότερη ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάσε επίσης το κατέβασμα του βίντεο του Δ. Καμπόσου:

Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη. 

Και σε link: https://www.youtube.com/watch?v=Yq6OC5DvR_U&feature=youtu.be

Άργησε αλλά πήρε μπρος: «Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ» λέει ο Μητσοτάκης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)