to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

«Να κοιτάξει την ιστορία της οικογένειάς της η Σ. Βούλτεψη»

Μπορεί η Ν.Δ. να μην έχει τέτοιες ευαισθησίες, ωστόσο άνθρωποι που έζησαν στο πετσί τους τι ήταν η χούντα κήρυξαν "persona non grata" την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο.


 Ο λόγος για τον πρόεδρο του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) Κ. Μανταίο, ο οποίος, ήδη από χθες, με δήλωσή του στην “Αυγή”, ζήτησε από τη Σ. Βούλτεψη "να μην εκπροσωπήσει ξανά τη Ν.Δ. στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας".

Η Ν.Δ. δεν βρήκε ούτε μία κουβέντα για να καταδικάσει τη Σ. Βούλτεψη. Τη βουλευτή και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο που παρομοίασε την κυβέρνηση με τη χούντα και, όταν της επισημάνθηκε ότι πρόκειται για «δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση», έφτασε στο σημείο να «ξεπλύνει» τους συνταγματάρχες. "Και η χούντα είχε κάνει το δημοψήφισμα” είπε.

Μπορεί η Ν.Δ. να μην έχει τέτοιες ευαισθησίες, ωστόσο άνθρωποι που έζησαν στο πετσί τους τι ήταν η χούντα κήρυξαν «persona non grata» την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) Κ. Μανταίο, ο οποίος, ήδη από χθες, με δήλωσή του στην “Αυγή”, ζήτησε από τη Σ. Βούλτεψη «να μην εκπροσωπήσει ξανά τη Ν.Δ. στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας». Παράλληλα, ο Κ. Μανταίος, που γνώριζε προσωπικά τον πατέρα της βουλευτή, τον αείμνηστο Γιάννη Βούλτεψη, προέτρεψε να «κοιτάξει η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. την ιστορία της οικογένειάς της, μήπως και αισθανθεί ντροπή για τις δηλώσεις της και τουλάχιστον τις ανακαλέσει». Πάντως, ώς την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Σ. Βούλτεψη δεν είχε αισθανθεί καμία διάθεση αυτοκριτικής για το ακροδεξιό της παραλήρημα...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)