to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:10 | 17.02.2013

Κοινωνία

Να δείξουμε την πόρτα στην κυβέρνηση

Καλούς τρόπους διδάσκεται επειγόντως ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης



Δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις μισθών, δήλωσε ο Σαμαράς. Και τον πιστέψαμε!

«Αν είχα την κρίσιμη εποχή του '90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.» Δήλωσε ο Επίτιμος. Το θέμα δεν είναι, Πρόεδρε, τι δεν είχες αλλά το τι είχες. Τον Σαμαρά, δηλαδή.

Πληθώρα κρατικής διαφήμισης για τα «Παραπολιτικά» των 8.000 φύλλων εβδομαδιαίως. Είναι που έτσι φτάνουν οι διαφημίσεις σε πολλά σπίτια!


Αυτός ο επιχειρηματίας Βρυώνης, μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου και αφανής μέτοχος του καναλιού Extra 3, που συνόδεψε τον πρωθυπουργό στο Κατάρ, στο μικρό πώς λέγεται; Ομέρ;


Got A Point There...


Στο σφυρί το ροζ ξενοδοχείο της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Ούτε για νταβατζήδες δεν κάνουν!


Άλλο μπουμπούκι στην Ιεράπετρα! Γυμναστής λυκειάρχης, που έχει κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου και είναι σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε στο πογκρόμ κατά των μεταναστών. Α, ρε Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, που τους χρειάζεται...


Τα άλλα, τα καμάρια, από την Κόρινθο, που τα έπιασαν με πιστόλι, και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους μετά από ημέρες κατακραυγής, ήταν άτυποι συνοδοί ασφαλείας Χρυσαυγίτη βουλευτή. Απ' όλα έχει ο μπαξές!


Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ζητά ξανά ο Πάγκαλος. Από την ασφάλεια της σύνταξής του.

Time to Sit Back and Watch the Show


Δεν απορώ που μας πλασάρισαν μπιφτέκια αλόγου. Απορώ πού βρήκαν τα άλογα.


Η Τρόικα εσωτερικού διορίζει στις «ανεξάρτητες αρχές» με ορίζοντα το 2019. Έχουμε κυβέρνηση μακράς πνοής!

image



Το Δημόσιο «βάζει χέρι» στους τόκους των καταθετών, επιβάλλοντας αναδρομική ισχύ στην αύξηση του φόρου από το 10% στο 15% που κανονικά θα ίσχυε από την 1η Ιανουαρίου. Σάματις έχουμε καταθέσεις;

Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στα ΜΑΤ, σχολίασε ο Σπυράδωνις Γεωργιάδης. Μόνο που δεν είμαστε όλοι απέναντι στα ΜΑΤ, φίλε μου. Μερικοί είναι από πίσω τους.


«Χυλόπιτα» έριξε ο κυρ Φώτης στο Μπένι με το πιεστικό φλερτ. Τόσο χάλια το ΠΑΣΟΚ πια;

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει η σκόνη από τον μετεωρίτη, που έπεσε στη Ρωσία, και άρχισαν οι θεωρίες συνωμοσίας. Με πρώτη και καλύτερη, εκείνη που ισχυρίζονται πως τον κατέρριψαν οι Ρώσοι με νέο πύραυλο. Τι βλήματα!


Βάλανε χέρι ακόμα και στο κονδύλια, που είχε διαθέσει ο ΟΠΑΠ, για αθλητικά έργα εις μνήμη των 21 παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Ελπίζω να είναι ψέμμα. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο μεγάλα καθάρματα, πια!

Ρεζίλι των σκυλιών!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)