to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:16 | 02.01.2020

Πολιτική

Να ανακαλέσει τις προσβλητικές δηλώσεις ο Απ. Τζιτζικώστας, καλεί ο Χρ. Γιαννούλης

«....να μην αποτυπωθούν στο πολιτικό αφήγημα και τις θέσεις του για την γυναίκα, τα δικαιώματα και την θέση της στην σύγχρονη ζωή», προσκαλεί ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης, σχολιάζοντας τα όσα προσβλητικά αναφέρθηκαν ως «χιούμορ» από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας προς τις/τους εργαζόμενες/ους της Περιφέρειας.


«Ελπίζω και εύχομαι ότι ήταν μία πολύ κακή στιγμή υπερβολικής ευφορίας και δείγμα πολύ κακής ποιότητας "χιούμορ"», αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης, για τις σεξιστικές «ευχές» Τζιτζικώστα στις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεν. Μακεδονίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι στις τόσες πολιτικές και αυτοδιοικητικές διαφορές που αναδεικνύονται καθημερινά με την διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, θα ερχόταν και η στιγμή που η αλαζονεία τους θα οδηγούσε και σε ζητήματα που προσβάλλουν την γενετήσια υπόσταση της γυναίκας και του αδιαπραγμάτευτου σεβασμού δικαιωμάτων και φύλου.

Ελπίζω και εύχομαι ότι ήταν μία πολύ κακή στιγμή υπερβολικής ευφορίας και δείγμα πολύ κακής ποιότητας «χιούμορ».

Τα σεξιστικά και προσβλητικά υπονοούμενα επιβάλλουν στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να εξηγήσει και να ανακαλέσει τα όσα είπε έτσι ώστε να μην αποτυπωθούν στο πολιτικό αφήγημα και τις θέσεις του για την γυναίκα, τα δικαιώματα και την θέση της στην σύγχρονη ζωή.

Το ελπίζουμε το αναμένουμε και το απαιτούμε για να υπάρχει διαυγής και ξεκάθαρη εικόνα για το τι υπάρχει για τον καθένα μας, μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)