to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ν. Βούτσης: Η μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις (βίντεο)

«Αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, με μεγάλη διαφορά, θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις και εκλογές μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αν η διαφορά είναι μικρότερη θα δοθεί ένας μικρός χρόνος παράτασης, όμως και πάλι θα θέσουμε θέμα εκλογών» εκτίμησε ο Ν. Βούτσης το πρωί στο Mega.


«Ο Σαμαράς δεν έχει καταλάβει ότι η κρίση δεν είναι κάτι συγκυριακό, δεν είναι ένα σύμπτωμα, που θα περάσει, οι συνέπειες και η συνέχισή της διακινδυνεύει τις επόμενες γενιές» είπε ο Ν. Βούτσης και περιέγραψε τις συνθήκες που επιτάσσουν τις αλλαγές του πολιτικού σκηνικού. «Υπάρχουν κόμματα που θα διαλυθούν το βράδυ των εκλογών».

«Έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη, η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, ενώ η νεολαία έχει μπροστά της μόνο αδιέξοδα». Φυσικό επακόλουθο είναι η κοινωνία να παράγει πολύ διαφορετικά εκλογικά αποτελέσματα. Ευτυχώς για τη χώρα μας τείνουν προς τα Αριστερά και όχι προς την ακροδεξιά όπως συμβαίνει δυστυχώς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο κ. Σαμαράς έχει μια πλήρως επιφανειακή προσέγγιση στο θέμα της Χ.Α. και ενώ δεν εμφανίζεται πουθενά, δεν έρχεται σε ντιμπέιτ, δεν συνομιλεί με κανένα εμφανίζεται σε συνέντευξή του μιλώντας με παρλάτες να διαπιστώνει ότι «είναι γέννημα της κρίσης και μόλις περάσει θα εξαφανιστούν».

Μεταξύ άλλων ο Ν. Βούτσης τόνισε ότι: «Η Αριστερά θα αναλάβει την εξουσία. Στη χώρα μας προσβλέπουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι από όλη την Ευρώπη. Οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τρέμουν μπροστά στη σκέψη ότι «αν υπερτερήσει ο ιός της Ελλάδας, θα σημάνει την ανατροπή και στην Ευρώπη, θα σημάνει την Ευρώπη των λαών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)