to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 10.05.2022

Πολιτική

N. Βούτσης: Ανάγκη της κοινωνίας η πολιτική αλλαγή

«Η δική μας διαδικασία αποτελεί μία γιορτή συμμετοχής και συμπόρευσης πάνω ακριβώς στο στόχο να αλλάξουν οι καταστάσεις που βιώνουμε και να εκφραστούν οι ανάγκες των πολιτών με μία συμμετοχή κι όχι με μία ανάθεση» το μήνυμα του Ν. Βούτση για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής


«Αυτήν την Κυριακή 15 Μαΐου και σε ότι αφορά τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το ζητούμενο είναι να έρθει και να συμμετάσχει πολύς κόσμος, άντρες και γυναίκες, που θέλουν να εκφράσουν την ανάγκη της κοινωνίας για μία εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση και αλλαγή πορείας της χώρας. Να έρθουν και να εκφραστούν ως συνοδοιπόροι, ως συμμέτοχοι μέσα από μία συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η πολιτική αυτή αλλαγή. Να μας ενθαρρύνουν δηλαδή, να ενθαρρύνουν το κόμμα και να πυκνώσουν τις γραμμές μας για να γίνει δυνατόν, όχι απλά μία προοδευτική εναλλακτική διακυβέρνηση αλλά να στηριχθεί κιόλας σε κρίσιμες αλλαγές και σε μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που πρέπει να υπάρξουν ενόψει των πολύ μεγάλων προβλημάτων που έχουν ανακύψει στο νέο ιστορικό κύκλο που ζούμε» είπε μεταξύ άλλων ο τ. πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας, Νίκος Βούτσης στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» με τους δημοσιογράφους Λάμπρο Πέγκο και Λουκία Γκάτσου..

Και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι 14 χρόνια Πρόεδρος του κόμματος. Δεν υπάρχει μία άλλη υποψηφιότητα που κρίνεται την Κυριακή. Χρημάτισε Πρωθυπουργός, είναι νέος και πιστεύω πως θα ξαναχρηματίσει Πρωθυπουργός και μάλιστα αρκετά σύντομα. Έχει εκλεγεί κι έχει τη στήριξη εκατομμυρίων πολιτών σε αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες. Ως εκ τούτου η διαδικασία της Κυριακής για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν αντιστοιχείται με τις διαδικασίες που υπήρξαν στην ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, για την επιλογή ηγεσίας. Η δική μας διαδικασία αποτελεί μία γιορτή συμμετοχής και συμπόρευσης πάνω ακριβώς στο στόχο να αλλάξουν οι καταστάσεις που βιώνουμε και να εκφραστούν οι ανάγκες των πολιτών με μία συμμετοχή κι όχι με μία ανάθεση. Θα υπάρχουν και οι κάλπες για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας. Πιστεύω πως θα είναι πολύ ενθαρρυντική η προσέλευση του κόσμου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)