to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:42 | 15.06.2017

Πολιτική

Ν. Τόσκας: Επιπολαιότητα το να κάνουν οι αστυνομικοί συγκέντρωση στα Eξάρχεια

Πρόσθεσε, ωστόσο πως, δεν υπάρχει άβατο για τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια


Να σκεφτεί ξανά την απόφασή της για συγκέντρωση στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου κάλεσε την ΠΟΑΣΥ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, και χαρακτήρισε  «επιπολαιότητα» την απόφαση. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν υπάρχει άβατο για τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real Fm ο Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Θεωρώ είναι τελείως επιπόλαια ενέργεια - διακήρυξη και ότι θα την πάρουν πίσω γιατί δεν έχει ούτε καμία σκοπιμότητα σοβαρή, προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και πιστεύω απόλυτα θα το ξανασκεφτούν».

Στη συνέχεια υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άβατο για τους αστυνομικούς στην περιοχή, σημείωσε ότι  «δεν πρέπει ποτέ να γίνεται κάτι χωρίς σκοπιμότητα ιδιαίτερη και χωρίς να εξυπηρετείς το κοινό καλό».

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) καλεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων, σε εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις».

«Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται “τυφλά” φαινόμενα βίας, που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και αστυνομικών, τα οποία τείνουν να γίνουν “θεσμοποιημένη πραγματικότητα” με την ανοχή της επίσημης Πολιτείας, που όμως η κοινωνία ουδέποτε τα αποδέχθηκε παρά του αντιθέτου που ορισμένοι πίστευαν» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, ενώ επισημαίνει, μεταξύ άλλων:

«Η ΠΟΑΣΥ κάνει την αρχή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» καλεί τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους. Η ευθύνη για την σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τoν δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)