to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:38 | 30.09.2019

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Ν. Σκορινής: 5.000 νέα αιτήματα εγγραφής μελών στον ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

«Η ανάγκη να δικτυωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις καινούργιες συνθήκες είναι απαραίτητη»


Για την επιτυχημένη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι είχε μνημόνιο στο κεφάλι του και κατάφερε όσα καμιά άλλη κυβέρνηση σε περίοδο μνημονίων και με λίγες απώλειες καθώς αυτό αποτυπώνεται τελικά και από το εκλογικό αποτέλεσμα του 32% μίλησε Στο Κόκκινο ο Νίκος Σκορίνης, που είναι μέλος Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.


Ο κ. Σκορίνης στον Στάθη Σχινά τόνισε ότι η ανάγκη του κόμματος να αναζητά μια διέξοδο βασίζεται στο να ανταποκριθεί στα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας στη νέα εποχή και στο να απαντηθεί το τι θα γίνει όταν θα ξανάρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με τους συμμάχους του.

Ο κ. Σκορίνης μίλησε για το διαχρονικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το αντιμετώπισε το 2012-2014, και ήταν να αυξήσει το «κομματικό του υλικό» να υπάρχει «αυτό που λέμε πολιτική αντιστοίχιση με την κοινωνική αντιστοίχιση» καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρές αποδόσεις στους δήμους, στις περιφέρειες, σε επιμελητήρια σε συνδικάτα κτλ, κάτι που αποδυναμώνει τον κεντρικό στόχο του όταν είναι στην κυβέρνηση.

Συνεπώς η ανάγκη να δικτυωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις καινούργιες συνθήκες είναι απαραίτητη, σημείωσε ο κ. Σκορίνης, και επανέλαβε την αναγκαία μεγάλη προσπάθεια για εισδοχή νέων μελών ενώ εξήγησε πως τις τελευταίες μέρες έχουμε ήδη 5.000 αιτήματα εγγραφών νέων μελών που έγιναν ή στις κατά τόπους οργανώσεις, ή μέσω διαδικτύου ή στο τριήμερο φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ και αυτό δείχνει την αντίληψη του κόσμου που πρέπει να ενταχθεί στην προσπάθεια για να αντιμετωπίσει την ίδια τη ζωή του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)