to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:46 | 11.01.2020

Πολιτική

Ν. Σαντορινιός: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη μαυρίζουν την παράδοση της ΝΔ και προσβάλουν τη χώρα

«Η μεγάλη αυτή ναυτική τραγωδία, μας κλονίζει συθέμελα και μας θυμίζει τη σκληρή και τραγική πραγματικότητα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης» σχολιάζει, μεταξύ άλλων μέσω δελτίου Τύπου, ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός αναφερόμενος στο ναυάγιο στους Παξούς.


Ο κ. Σαντορινιός, στην ανακοίνωσή του σημειώνει:«Το Λιμενικό Σώμα άμεσα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του περιστατικού. Τα στελέχη του ΛΣ- ΕΛΑΚΤ, για ακόμη μια φορά, δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, αποδεικνύοντας τον βαθύ ανθρωπισμό τους και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διακατέχει».

Ωστόσο, ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επιτίθεται στον υπουργό Οικονομίας Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας:«Την ώρα όμως που όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη παρακολουθεί τη περισυλλογή των σωρών και την εν εξελίξει ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, ο Υπουργός Οικονομίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Άδωνης Γεωργιάδης, βρήκε πεδίο να προβάλει τον ακροδεξιό και μισαλλόδοξο πολιτικό του εαυτό» και ζητά μεταξύ άλλων «τόσο από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, όσο και από τους αρμόδιους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας και από τον Εθνικό Συντονιστή κ. Στεφανή, να εξηγήσουν πρωτίστως στη διεθνή και ευρωπαϊκή κοινότητα και μετά σε όλους εμάς, με ποιο τρόπο και προς ποια κατεύθυνση πρόκειται να αλλάξει η στάση της χώρας μας στο προσφυγικό».

Τέλος, ο κ. Σαντορινιός επισημαίνει στην ανακοίνωσή του: «Κάθε ώρα που περνάει και δεν καταδικάζονται οι δηλώσεις Γεωργιάδη, είναι ώρες που μαυρίζουν την παράδοση της ΝΔ και προσβάλουν τη χώρα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)