to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:02 | 23.06.2020

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Ν. Παππάς σε Άδωνι: Να έρθει ο κ. Σαμαράς να πει για τα 2,6 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό Παπασταύρου (βίντεο)

«Για τις «δουλειές», που αναφέρονται στα "πετσοκομμένα" σημεία, μιλάμε για τις δουλειές που από τότε έκανε ο Παπασταύρου με τον Μιωνή. Και ο Σαμαράς, η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, ζητούσε από τον Φιλιππάκη "να μην γράφεις για τα παιδιά, γιατί μας έχουν βοηθήσει"», σημείωσε ο Νίκος Παππάς στη Βουλή


Σημεία από την δευτερολογία του Νίκου Παππά στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης «Ενίσχυση Επιχειρήσεων, αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη:

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ελεγχόμενος για την υπόθεση Novartis και ο ισχυρισμός της ΝΔ ότι υπάρχει σκευωρία έχει καταρρεύσει. Τώρα λένε εμάς «παρακράτος», όταν ο Μιωνής κατέγραφε εμένα και όχι το αντίθετο.

Η παρανόμως κτηθείσα συνομιλία ήρθε την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει μαρτυρία τεκμηριωμένη για 2,6 εκατ. ευρώ προς τον κ. Παπασταύρου, τον αδερφικό φίλο της συζύγου του πρωθυπουργού, όπως ο Μιωνής λέει στη συνομιλία μας. Ρωτάμε σε ποιες τσέπες πήγαν αυτά τα λεφτά.

 Για τις «δουλειές», που αναφέρονται στα «πετσοκομμένα» σημεία, μιλάμε για τις δουλειές που από τότε έκανε ο Παπασταύρου με τον Μιωνή. Και ο Σαμαράς, η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, ζητούσε από τον Φιλιππάκη «να μην γράφεις για τα παιδιά, γιατί μας έχουν βοηθήσει».

Μεσολάβησε ο κ. Σαμαράς. Έγινε συμφωνητικό με την παρέμβασή του. Τι έχει γίνει και δεν έρχεται να μιλήσει στη Βουλή ο κ. Σαμαράς; Δεν έχει λίγο πολιτικό θάρρος; Εδώ μέσα μας έλεγε ότι τα λέει παντελονάτα και αντρίκια...

Η δήθεν συγκλονιστική αποκάλυψη γίνεται τις ημέρες που αποκαλύπτεται ότι η βασική μάρτυρας κατηγορίας για τα περί σκευωρίας είναι συνδικαιούχος μαζί με το σύζυγό της σε λογαριασμό που είχε λάβει λεφτά από τη Novartis και ο σύζυγός της έχει ζημιώσει, μόνο για το 2018, το ελληνικό δημόσιο κατά 1,7 εκατ. ευρώ. Και έρχεται, επίσης, όταν υπάρχει τεκμηρίωση ότι 2,6 εκατ. ευρώ κατέληξαν σε έναν λογαριασμό του κ. Παπασταύρου.

Ο κ. Γεωργιάδης μας λέει ότι «ακόμα και αν η Ευρώπη επιμένει ότι πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις, εμείς δεν κάνουμε γιατί είναι πεταμένα λεφτά».

 Να τα ακούει αυτά ο επιχειρηματικός κόσμος. Την ώρα που του κλείνουν την πόρτα στην επιστρεπτέα προκαταβολή, το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και τα άλλα εργαλεία, τον κατατάσσουν σε αυτό που η ΝΔ λέει «ζόμπι».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)