to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:08 | 07.09.2015

Πολιτική

Ν. Παππάς: Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των συχνοτήτων

Τα βασικά διλήμματα των εκλογών έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ενώ διαβεβαίωσε ότι υπάρχει αποφασιστικότητα για άμεση δημοπράτηση των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος.


Μιλώντας στην Web TV του ΑΜΠΕ ο κ. Παππάς σχολίασε ότι «θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει επί τάπητος το θέμα του χρέους και θα πιέσει ούτως ώστε να δοθεί λύση ή μια κυβέρνηση που θα αποτελείται από κόμματα που μέχρι πρότινος το θεωρούσαν βιώσιμο;. Θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει με έμφαση το θέμα των αντίρροπων μέτρων για την προστασία της κοινωνίας στο τραπέζι ή μια κυβέρνηση η οποία θα αποτελείται από κόμματα τα οποία μας καλούσαν εμάς να υπογράψουμε μέτρα τα οποία τρις χειρότερα από αυτά που υπάρχουν; . Περνώντας οι μέρες είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να καταλάβει, να δει, να συγκρίνει, να κρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον».

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στο θέμα των συχνοτήτων υπογραμμίζοντας πως «δυστυχώς η βίαιη ανακοπή της ζωής της κυβέρνησής μας άφησε το νομοσχέδιο το οποίο έχουμε αναρτήσει στη διαβούλευση. Είναι σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των συχνοτήτων στην δημοπράτηση των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος και νομίζω ότι είναι ένα βήμα το οποίο δεν θα ανακοπεί παρόλα τα προβλήματα που ανέκυψαν όπως σας είπα και παρόλη, δυστυχώς το διαπιστώνω αυτό, τη βούληση των πολιτικών μας αντιπάλων να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν και να δώσουν ακόμη μια παράταση σε αυτό το άναρχο τοπίο που δεν τιμά κανέναν. Ούτε τους ιδιοκτήτες των καναλιών».

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)