to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:15 | 24.07.2017

Πολιτική

Ν. Παππάς: Αρνούμαι να ρίξω νερό στον μύλο της Βαρουφακειάδας

«Το αίτημα για εξεταστική παντρεύει την απόγνωση της ΝΔ για πολιτικό αφήγημα και την ανάγκη του κ. Βαρουφάκη για δημοσιότητα, δεν συμμετέχουμε»: Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέντευξή του στον realfm τονίζοντας ότι αρνείται «να ρίξει νερό στον μύλο της Βαρουφακειάδας, την ώρα που η επιτακτική συζήτηση αφορά στο σχέδιο για το μέλλον του τόπου»


Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στη «Βαρουφακειάδα», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, με αφορμή τους διαλόγους από το «καυτό» καλοκαίρι του 2015 και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που περιλαμβάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο βιβλίο του.

«Ο κ. Βαρουφάκης επιδιώκει δημοσιότητα και αυτό έρχεται και παντρεύεται με την απεγνωσμένη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσει πολιτικά και οικονομικά γεγονότα μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας. Έχουμε ένα μείγμα που αφήνει παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό», είπε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, προσθέτοντας: 

«Εδω πέρα ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου ερχόμαστε να συζητήσουμε, δύο χρόνια μετά, για επιλογές που αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός δεν έκαναν. Είναι λίγο αστείο, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτά».

Και συνέχισε ο ίδιος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβάλω στην “Βαρουφακειάδα”. Θεωρώ ότι είναι μία ιστορία που αξιοποιεί την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο συγκεκριμένος κύριος με την ανάγκη του για δημοσιότητα και άλλους πολιτικούς σκοπούς. Έχουμε την ευκαιρία, αυτήν τη στιγμή να συζητήσουμε επί της ουσίας κοιτώντας το μέλλον του τόπου, γιατί για το παρελθόν πολλά μπορούμε να πούμε και να αποφανθούμε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)