to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:43 | 17.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Ν. Μπελαβίλας: Το πρόβλημα για τον Πειραιά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όχι ο υπάλληλός του

Με δεκάδες Πειραιώτες βρέθηκε σε γνωστό καφέ της Τερψιθέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας παρουσιάζοντας σημεία του προγράμματος του «Πειραιάς για Όλους» και συζητώντας για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.



Στην συζήτηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες αναπτύχθηκαν δεκάδες θέματα που αφορούν την πόλη, από τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι την περίθαλψη και την αλληλεγγύη.

Στον χαιρετισμό του, ο Νίκος Μπελαβίλας εκμεταλλευόμενος την παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Καλαμάτας Τόνιας Κουζή η οποία δεν στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως ο «Πειραιάς για Όλους» στηρίζεται από πολλούς φορείς και κινήσεις. «Να ξεκαθαρίσουμε τι είμαστε εμείς. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα μπορούσε και να μην μας στηρίζει. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζουν ομάδες μεγάλες αλλά έχουμε αποδείξει πως λειτουργούμε και χωρίς στήριξη. Και έχουμε αποδείξει πως μένουμε πιστοί στις αρχές μας χωρίς να βάλουμε νερό στο κρασί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είπε πως οι 100 πρώτες μέρες αφιερώθηκαν σε επαφές με φορείς και προσωπικότητες της πόλης, ώστε να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού. Οι επόμενες περίπου 100 μέρες μέχρι τις εκλογές είναι μάχη για τον δήμο μαζί με τους δημότες.

Ο Νίκος Μπελαβίλας σχολιάζοντας την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη, σημείωσε πως «συντεταγμένοι ο υπάλληλος του κ. Μαρινάκη, δήμαρχος Πειραιά και οι δημοτικοί σύμβουλοι βρίζουν τον πρώτο αντιδήμαρχο και αδελφικό φίλο του Γιάννη Μώραλη. Και τον διαγράφουν με μια μονοκονδυλιά λέγοντας ότι η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι πολιτική εναντίον των κυβερνητικών επιλογών. Σοβαρά; Για τον Πειραιά δεν μιλάμε Βαγγέλη Μαρινάκη; Για τον Πειραιά δεν μιλάμε Γιάννη Μώραλη;». «Αυτό είναι ο πάτος. Και είναι απόδειξη της ηθικής της μαφίας» πρόσθεσε σημειώνοντας πως «δεν υπήρξε διακομματικός συνδυασμός, υπήρχε ο Δήμος Πειραιά ως μαγαζί για να πατήσει επάνω του ο ολιγάρχης για να ανέβει στο μεγάλο θρόνο της οικονομίας και της εξουσίας. Αυτό συμβαίνει».   

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά είπε πως το πρόβλημα για την πόλη είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όχι ο υπάλληλος του, φυσικά ούτε ο Ολυμπιακός. «Δεν θα με ακούσετε ποτέ να πω μια κακή κουβέντα για τον Ολυμπιακό, την ομάδα μου» διευκρίνισε.

Ο Νίκος Μπελαβίλας μιλώντας για την σχέση με την Εκκλησία εξήγησε πως αυτή είναι ειλικρινής και υπάρχει κοινός τόπος για συνεργασία.  

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)