to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:09 | 24.05.2019

Πολιτική

Ν. Μπελαβίλας: Εκβιάζουν ηλικιωμένους στον Πειραιά για να βγάλουν πρώτο τον Μαρινάκη

«Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αυτή είναι η αξιοκρατία τους. Εκβιάζουν ηλικιωμένους για να βγάλουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Καπηλεύονται τον Ολυμπιακό για τον προσωρινό του ιδιοκτήτη»


Με μια ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του «Πειραιάς για όλους» στο Facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκος Μπελαβίλας σχολιάζει με σκληρούς τόνους το δημοσίευμα του documentonews.gr, για τη διανομή ψηφοδελτίων με σταυρό στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού σε εκδήλωση ΚΑΠΗ στον ΟΛΜ από τον Γιάννης Μώραλη.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπελαβίλα:

«Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αυτή είναι η αξιοκρατία τους. Εκβιάζουν ηλικιωμένους για να βγάλουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Καπηλεύονται τον Ολυμπιακό για τον προσωρινό του ιδιοκτήτη. Η δύναμη του Ολυμπιακού όμως δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του αλλά από τα εκατομμύρια οπαδούς του. Το διακύβευμα της Κυριακής είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Και εσύ φίλε Νίκο Βλαχάκο καλείσαι δημόσια να απαντήσεις: Δημοκρατία ή Μαρινάκης! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Νίκος Μπελαβίλας»

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του documentonews.gr, σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη μοιράστηκαν σε περισσότερα από 1.000 άτομα  στον Πειραιά κατά τη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης ΚΑΠΗ στον ΟΛΠ, παρουσία και του Γιάννη Μώραλη "«Η τελευταία μας καλοκαιρινή γιορτή".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "Την κυνική και αποκρουστική ανακοίνωση περί μοιράσματος σταυρωμένων ψηφοδελτίων με το όνομα του μεγαλοεπιχειρηματία έκανε δια μικροφώνου η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, Λίτσα Πετράκου"!!!

Συγκεκριμένα η κ. Λίτσα Πετράκου είπε: "Φεύγοντας, λοιπόν, από εδώ θα πάρετε ψηφοδέλτια. Του προέδρου μας, για τον δήμο μας. Για την Περιφέρεια, της Αντωνάκου και του Βοϊδονικόλα. Όσο για τις Ευρωεκλογές, όποιος θέλει, σας είχα πει στα ΚΑΠΗ πάνε.Εξετάζεται όμως από τα κέντρα του Πειραιά, να πάτε όλοι, πριν βρεθείτε στις κάλπες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)