to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:23 | 12.11.2018

Πολιτική

Ν. Κασιμάτη: «Γκεμπελική» η αντίδραση της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ στο μήνυμα του Α. Τσίπρα για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

«Εθίγησαν εκ μέρους των ιδεολογικών πατέρων τους»


Γκεμπελικής εμπνεύσεως χαρακτήρισε η βουλεύτρια Β' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη την αντίδραση στελεχών και διαδικτυακών «οργάνων» της ΝΔ, στο μήνυμα του Α. Τσίπρα για την ανησυχητική άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Μέσω ανάρτησής της στο twitter, η κα. Κασιμάτη, επιτίθεται στη σπέκουλα μέρους της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω της οποίας επιχειρήθηκε μια ομοβροντία λάσπης κατά του πρωθυπουργού. Ενορχηστρωτές, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, η «Ομάδα Αλήθειας» και ο Θάνος Πλεύρης - εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατά την ομιλία του στο Paris Peace Forum, και όχι στην τελετή λήξης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου όπως διαδίδουν,  μίλησε για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης και ανέλυσε την άνοδο της φασισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη κάνοντας ιστορική αναφορά σε Χίτλερ και Μουσολίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παρότι ο πρωθυπουργός έκανε την αναφορά στο Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη και όχι στην εκδήλωση για λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, όπως σκόπιμα διαδίδουν, όταν έχουμε να κάνουμε με την απειλή πολέμου και την όξυνση ανακλαστικών μίσους, το ζήτημα της ανόδου της ακροδεξιάς, δεν είναι ποτέ εκτός θέματος» ανέφερε στο Left η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά η εν λόγω πτέρυγα «θίχτηκε εκ μέρους των ιδεολογικών πατέρων της» καταλήγει στην ανάρτησή της.

Οι σχετικές αναρτήσεις:

Τα tweets του Πρωθυπουργού στο Paris Peace Forum, ΜΕΤΑ τους εορτασμούς για τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)