to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:15 | 09.05.2022

Πολιτική

Ν. Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: «Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά»

Απάντηση εκπροσώπου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με αφορμή τις ύβρεις όταν ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Σκληρή γλώσσα για την επίθεση που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προς τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε από την Κρήτη, επεφύλαξε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος:

«Ο κ. Οικονόμου που χωρίς ντροπή διακινεί ψευδείς ειδήσεις για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο εκπρόσωπος του κόμματος που έχει χρεοκοπήσει τη χώρα, χρωστάει ως κόμμα 340 εκ στις τράπεζες και σήμερα συντονίζει τη λεηλασία του ελληνικού λαού είναι αστείο να μιλάει για σύγκριση οικονομικής πολιτικής. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το 2015-2019 το ρεύμα όχι μόνο δεν αυξήθηκε ούτε ένα ευρώ αλλά μειώθηκε και ο ΦΠΑ στον κατώτατο συντελεστή. Αντιθέτως σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντονίζει τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας και οι εκλεκτοί της παίρνουν bonus και χτίζουν παλάτια.

Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά», κατέληξε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Νωρίτερα, την καραμέλα περί... «Tsipronomics» έριξε και πάλι στον ανεμιστήρα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γιάννης Οικονόμου, με σκοπό να (μην) σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε από το Ρέθυμνο νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας περί «χειρότερης κυβέρνησης τη χειρότερη στιγμή». Ο Γ. Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Τσίπρας, έχοντας απολέσει κάθε επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα και ζώντας στον δικό του κομματικό μικρόκοσμο, αρνείται να δεχτεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια ικανή και αποτελεσματική κυβέρνηση μέσα στη χειρότερη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή συγκυρία».

Και συνέχισε: «Μια κυβέρνηση που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και προσπαθεί να αντιμετωπίζει δραστικά όλα τα μεγάλα προβλήματα. Το έκανε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνει και στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης. Ο κ. Τσίπρας, αδυνατώντας να μιλήσει επί της ουσίας για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, άρχισε πάλι τις προσφιλείς του θεωρητικολογίες και τα Tsipronomics. Είναι ένας πολιτικός που επί 15 χρόνια που είναι αρχηγός, το μόνο που έχει προσφέρει είναι ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ΥΓ. Θα βάζαμε πολύ χαμηλά τον πήχη αν η σύγκριση γινόταν με την κυβέρνηση του, την οποία θυμούνται με αποστροφή και θυμηδία οι Έλληνες πολίτες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)