to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:26 | 07.10.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Ν. Φίλης: Θεσμική αταξία να πρωθυπουργεύει ο Μ. Βορίδης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης (βίντεο)

«Το ακροδεξιό πρόσωπο της Ν.Δ., ο Μ. Βορίδης θα αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό που θα απουσιάσει από τη Βουλή, στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης» κατήγγειλε ο διευθυντής της Αυγής, Ν. Φίλης χωρίς βέβαια να λάβει κάποια απάντηση.


Η μη αντικατάσταση του πρωθυπουργού από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Ευαγ. Βενιζέλο αποτελεί εκτός από πρωτοτυπία,  «θεσμική αταξία να πρωθυπουργεύει ο κ. Βορίδης», «αυτό κάτι προσημαίνει, τι θα γίνει δηλαδή, στη Ν.Δ. την επομένη των εκλογών». «Πρέπει να εξηγήσετε στον ελληνικό λαό, τι σημαίνει αυτός ο προβιβασμός του κ. Βορίδη» είπε στον κ. Μιχελάκη στο χθεσινό πάνελ του Ν. Χατζηνικολάου στο ΣΤΑΡ.

Συνέχισε τονίζοντας ότι το μήνυμα αυτής της επιλογής του κ. Σαμαρά είναι ότι «δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση» και απευθυνόμενος στον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδ. Κωνσταντινόπουλο είπε ο Ν. Φίλης «σας λένε ότι είναι κυβέρνηση της Δεξιάς και το καταπίνετε». Πρόσθεσε επίσης ότι πρόκειται για «θεσμικό κατάντημα» η μη αντικατάσταση του πρωθυπουργού, από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευαγ. Βενιζέλο.

«Θεαθήναι» ο προϋπολογισμός, εμπέδωσης του Μνημονίου

"Θεαθήναι" ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης τόνισε ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ σχολιάζοντας ότι "δεν θα υπάρχει αυτός ο προϋπολογισμός τον Μάρτιο, γιατί θα είναι άλλη η κυβέρνηση" ενώ χαρακτήρισε "υπεραισιοδοξία τα όσα ακούγονται περί ανάπτυξης».

Αναλυτικά πρόσθεσε ότι «η λιτότητα του προϋπολογισμού, αν αθροίσουμε τους επιπλέον φόρους και τη μείωση των κοινωνικών και του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων φτάνει τα 2,8 δις. τόσο είναι το μαλλί. Πως θα έχουμε ανάπτυξη στη χώρα, όταν δεν θα έχουμε δημόσιες επενδύσεις; Θα έρθουν ιδιωτικές, ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αλλά αυτό θα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία».

Ο προϋπολογισμός, αυτός είναι «εμπέδωσης του Μνημονίου, παρά του ότι η κυβέρνηση προπαγανδίζει επί ένα τώρα μήνα, ότι θα βγούμε από το Μνημόνιο».

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)