to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 23.04.2014

Κοινωνία

#myELAS ή πώς η ΕΛ.ΑΣ. μας "έσωσε" από την "επικίνδυνη" κοινωνία

Καταιγισμός φωτογραφιών και δημοσιευμάτων στο ελληνικό twitter σχετικά με τα έργα και τις πράξεις της ελληνικής αστυνομίας, με αφορμή διαφημιστική καμπάνια της αστυνομίας της Νέας Υόρκης!


Το hashtag @myNYPD δημιουργήθηκε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας προβολής του έργου της. 

Οι χρήστες του ελληνικού twitter, βλέποντας ότι η ελληνική αστυνομία δεν παίρνει κάποια αντίστοιχη πρωτοβουλία, αυθόρμητα αποφάσισαν να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, εκθειάζοντας οι ίδιοι κάποιες από τις μεγάλες "μάχες" που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια ενάντια σε "επικίνδυνους" ανέργους, εκπαιδευτικούς, καθαρίστριες, γιατρούς, συνταξιούχες, νέους, μετανάστριες και πολλές ακόμα κοινωνικές ομάδες που είχαν το "θράσος" να αμφισβητούν το success story και την σταθερότητα στη χώρα, διεκδικώντας ασήμαντα, συντεχνιακά δικαιώματά, όπως η σταθερή δουλειά, ο μισθός, η δημόσια υγεία και παιδεία και άλλα τέτοια ξεπερασμένα, που παραπέμπουν σε "Σοβιετία" και όχι σε μια "σύγχρονη" πολιτεία.

Ήταν τέτοιος δε ο ζήλος των χρηστών να διαφημίσουν το "έργο" της ελληνικής αστυνομίας, που το hashtag #myELAS μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγινε νούμερο 1 trend στη χώρα, ξεπερνώντας ακόμα και το φαινομενικά ασυναγώνιστο λόγω τη ημέρας του Αγ. Γεωργίου "Χρόνια πολλά".

Επιλέξαμε και δημοσιεύουμε κάποια από τα εν λόγω tweets:

Embedded image permalink

Δείτε όλα τα tweets εδώ

Πρόσφατα ρεπορτάζ για την αστυνομική αυθαιρεσία και καταστολή στην Ελλάδα: Ατιμωρησία, βία, Χρυσή Αυγή: Έκθεση - φωτιά για την Ελληνική Αστυνομία // Βιαιότητες και ατιμωρησία στην ΕΛ.ΑΣ.: Συνέντευξη για τα έργα και τις ημέρες των κατασταλτικών μηχανισμών 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)