to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:18 | 15.07.2014

πηγή: philenews

Διεθνή

Το Mundial ήταν το μεγαλύτερο social media event όλων των εποχών!

Όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες του facebook το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έσπασε κάθε ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τα νούμερα στην δημοσιότητα, τα οποία προκαλούν ίλιγγο!


Οι χρήστες που έκαναν αναρτήσεις αναφορικά με το Mundial ξεπέρασαν τα 350.000.000, ενώ οι αναρτήσεις που έγιναν ήταν περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια!

«Γνωρίζαμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα προσελκύσει πολύ κόσμο, αλλά σ' αυτά τα επίπεδα δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει» είπε ο Νικ Γκρούντιν, εκπρόσωπος Τύπου του facebook.

 

Η συμμετοχή είναι κομβική για ιστοσελίδες όπως το facebook οι οποίες πουλούν διαφημίσεις σε ενδιαφερόμενους διαφημιστές και ζουν απ' αυτές. Η παραπάνω ιστοσελίδα έχει 1.28 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαία!

Η νίκη της Γερμανίας επί της Αργεντινής στον τελικό της Κυριακής προσέλκυσε 88 εκατομμύρια χρήστες, που πήραν μέρος σε 280 εκατομμύρια συνδιαλέξεις! Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν στον Νεϊμάρ, ενώ ακολούθησαν οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λουίς Σουάρες.

Οι χρήστες από τη Βραζιλία αντιστοιχούν στο 26% των χρηστών, το 10% προέρχεται από τις ΗΠΑ, ενώ η Ινδονησία είχε 6%, το Μεξικό 5% και η Αργεντινή 4%.

Ρεκόρ και στο twitter το Mundial

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έσπασε το Mundial της Βραζιλίας και στο Twitter.

Στη συντριβή της «Σελεσάο» από τη Γερμανία σημειώθηκε ρεκόρ συνολικών tweets τα οποία έφτασαν στον… αστρονομικό αριθμό των 35.600.000.

Τα περισσότερα σχόλια έγιναν στο διάστημα που η Γερμανία σκόραρε τέσσερα γκολ μέσα σε έξι λεπτά, ενώ, όπως, υπολογίστηκε από τα στατιστικά τα περισσότερα tweets ανά λεπτό σημειώθηκαν όταν ο Κεντίρα έκανε το 5-0 στο 29'. O αριθμός; 580.166.

Ο τελικός Γερμανίας - Αργεντινής δεν ξεπέρασε το ρεκόρ του 1-7 στον αριθμό των συνολικών σχολίων, ωστόσο στο λεπτό της λήξης αναρτήθηκαν 618.725 tweets, τα περισσότερα στην ιστορία του twitter ανά λεπτό, ξεπερνώντας τα 580.166 του Κεντίρα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)