to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 21.11.2019

Πολιτική

Μπουρνούς σε Ν.Δ.: Λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό, δεν γίνεται να μιλάτε για αποτροπή (βίντεο)

«Τι θα πει αποτροπή;» επέμεινε να ρωτάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνούς τον Ευρ. Στυλιανίδη στην ΕΡΤ. Τι απάντησε τελικά ο βουλευτής της Ν.Δ.


Διαβάσαμε στο avgi.gr:

«Τι θα πει αποτροπή;» επέμεινε να ρωτάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνούς τον Ευρ. Στυλιανίδη στην ΕΡΤ, για να απαντήσει τελικά ο βουλευτής της Ν.Δ. ότι εννοεί να μην περνούν τα ελληνικά σύνορα, πριν φύγουν από τις τουρκικές ακτές.

«Καλή τύχη να πείσετε τις τουρκικές αρχές» ανταπάντησε ο κ. Μπουρνούς προσθέτοντας: «Λέτε ψέματα».

«Ο Μητσοτάκης και το κόμμα του προεκλογικά επένδυσαν με πλείστο λαϊκισμό στην κινδυνολογία και στην ξενοφοβία και τώρα καλείται να διαχειριστεί μία κατάσταση και το πράττει με τον χειρότερο τρόπο.» εξήγησε ο Γ. Μπουρνούς μιλώντας με νούμερα που ο κ. Στυλιανίδης δεν μπορούσε να αντέξει…

«Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Τον Ιούλιο κληρονομήσατε 15.000 στα νησιά αιτούντες άσυλο στα νησιά και τώρα είναι 37.000.»

«Αυτό τι έχει να κάνει με την κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε ο κ. Στυλιανίδης, εντυπωσιάζοντας με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει αλλά και ως αντιπολίτευση πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει… Μόνο η κυβέρνηση Ν.Δ. δεν ευθύνεται για τίποτα και ποτέ.

«Η ακροδεξιά σας λαϊκίστικη διαχείριση του προβλήματος χειροτέρεψε τα πράγματα» πρόσθεσε ο κ. Μπουρνούς.

«Προεκλογικά η Ν.Δ. έλεγε ότι η αύξηση των αφίξεων οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά ανακάλυψε τους γεωπολιτικούς λόγους. Δεν μπορεί να ξαναλέει σήμερα τα ίδια ψέματα ότι θα διαχειριστεί καλύτερα τα θαλάσσια σύνορα και να φτάνει να μιλάει για «αποτροπή» ο κ. Στεφανής» υπογράμμισε ο Γ. Μπουρνούς:

«Είστε με τον Άδ. Γεωργιάδη και την  να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολα ή με την δήλωση του Θ. Πλεύρη, το 2011, ότι πρέπει να έχουμε νεκρούς στη θάλασσα;» ρώτησε εκ νέου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να λάβει απάντηση από τον Ευρ. Στυλιανίδη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)