to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:22 | 17.10.2016

Αθλητισμός

Μπάσκετ: Πρώτο crash test για τους «αιώνιους»

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, σήμερα στο ΣΕΦ


Νωρίς - νωρίς θα διεξαχθεί και φέτος το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς απόψε στις 19:00 (OTESPORT 4) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο clasico της 2ης αγωνιστικής.

Πολύ γρήγορα, λοιπόν, το ένα από τα δύο φαβορί και για το φετινό τίτλο θα βρεθεί να κυνηγά τον αντίπαλό του προσμένοντας τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για να ανατρέψει την κατάσταση.

Οι δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες για να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο κι αυτό φάνηκε στους αγώνες της Ευρωλίγκας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στη Μαδρίτη χάνοντας μάλιστα με διαφορά στο τέλος, ενώ οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, που δεν αποτελεί δα και κάποιο από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Αναλύσεις δεν χρειάζονται, οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται άριστα και ως είθισται σε ανάλογα παιχνίδια, η νίκη θα γείρει προς την ομάδα που θα επιδείξει το μεγαλύτερο πάθος αλλά θα είναι επίσης ψύχραιμη και με καθαρό μυαλό.

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, χθες το απόγευμα, παρών στο ΣΕΦ ήταν ο ένας από τους δύο προέδρους της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, για να εμψυχώσει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε χημεία και ομοιογένεια, έχουν πολύ έμπειρους αθλητές σε παιχνίδια τέτοιου είδους, πρόσθεσαν τους αξιόλογους Γκριν και Μπιρτς στο ρόστερ αλλά ακόμη περιμένουν τον καλό Γιανγκ και το κυριότερο, προέρχονται από δύο συνεχείς τίτλους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα που προσπάθησε να χτίσει ένα ρόστερ με παίκτες αθλητικούς, που θα της επιτρέψουν να παίξει γρήγορα και θεαματικά.

Ως εκ τούτου υστερούν ακόμη στη «χημεία», ενώ μεγάλο πλήγμα για το πλάνο του Αργύρη Πεδουλάκη αποτέλεσε ο (αυτο)τραυματισμός του Τζέιμς, ενώ ο Νίκολς δεν έχει δηλωθεί για το πρωτάθλημα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)