to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:58 | 30.01.2017

πηγή: gazzetta.gr

Αθλητισμός

Μπάσκετ: Ακόμα ένα ντέρμπι «αιωνίων», μαξιλάρι 25 πόντων για τον Ολυμπιακό

Η 15η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, NS2) με στόχο το... 25άρι


Ακόμα ένα ντέρμπι «αιωνίων» επιφυλάσσει το πρωτάθλημα αυτήν την φορά. Η 15η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται βρίσκοντας τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, NS2). Ο Παναθηναϊκός περιμένει τους «ερυθρόλευκους» σπίτι του με... άγριες διαθέσεις. Οι «πράσινοι» μετά την νίκη για το Κύπελλο πήραν ψυχολογία και θέλουν να εκμεταλλευθούν κάθε λάθος για να έχουν μια ευκαιρία σε μια μεγάλη νίκη που θα φέρει την ανατροπή για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της βέβαια, αφού η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει εκτός από την νίκη να καλύψει και την διαφορά 25 πόντων που πήρε ο Ολυμπιακός στον αγώνα του ΣΕΦ. Αγωνιστικά οι «πράσινοι» είναι ετοιμοπόλεμοι, αφήνουν στην άκρη την κούραση και άπαντες θέλουν να κυνηγήσουν την ανατροπή που θα δώσει την πρωτιά, αλλά και αλλαγή ψυχολογίας με μια τεράστια νίκη κόντρα στον... αιώνιο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Τα πράγματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν είναι καθόλου εύκολα καθώς βλέπει 4 από τους βασικούς του παίκτες να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πρίντεζης, Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Γιανγκ χθες δεν προπονήθηκαν και δημιουργούν απίστευτο... πονοκέφαλο στον προπονητή τους.

Αν δεν είναι έτοιμοι το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή τους και οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να καλύψουν τα κενά. Ο Ολυμπιακός θα μπει στο γήπεδο με σκοπό να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και να πάρει μια νίκη που θα γυρίσει ξανά την ψυχολογία προς το μέρος του.   

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)