to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:52 | 27.10.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Μπ. Παπαδημητρίου: Ο «σοβαρή Χρυσή Αυγή» ενοχλήθηκε από τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στην οικογένεια του νεκρού Ρομά

Ο βουλευτής της ΝΔ, επιτέθηκε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο λέγοντας ότι βάζει «φυτιλιές» με τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του


Μαθήματα δεοντολογίας στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιχείρησε να δώσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ενοχλήθηκε επειδή ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκαν την οικογένεια του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη, που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών, για να της εκφράσει τη συμπαράστασή της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να υποδυθεί τον ήπιο πολιτικό, εγκαλώντας τον Δ. Τζανακόπουλο ότι «φυτιλιάζει» την πολιτική ζωή.

«Αυτό το ανακάτεμα - και γι' αυτό θα προσπαθήσω να μην το κάνω κι εγώ  - των πολιτικών στο "καλώς έκανε εκείνο, κακώς έκανε το άλλο" πρέπει να σταματήσει» υποστήριξε ο Μπ. Παπαδημητρίου. Ξεκαθάρισε δε για όσους δεν κατάλαβαν ότι εννοεί την αντιπολίτευση, καλύπτοντας πλήρως τον Άδωνι Γεωργιάδη που κυνικά εκτίθεται συνεχώς, δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς και μετά υποστηρίζοντας ότι «ένας που κλέβει το αυτοκίνητο και δεν σταματάει το μπλόκο, έχει αναλάβει το ρίσκο για τον εαυτό του».

«Ένα λάθος είναι να κάνω εγώ και να πω "είδα τις σκηνές που έδειξε η τηλεόραση" - γιατί όλοι την ίδια πηγή έχουμε - και δεν μου φάνηκε να υπάρχει κάτι τρομερό και είναι διαφορετικό να πηγαίνεις εκεί, όπως πήγε ο Τζανακόπουλος να βάζεις "φυτιλιές"» επέμεινε. «Είσαι το νούμερο 2 του ΣΥΡΙΖΑ, είσαι νομικός, γνωρίζεις πολύ καλά τι θα ακολουθήσει. Ξέρεις γιατί την προηγούμενη ημέρα έχουν ήδη ξεκινήσει οι ταραχές. Τι θέλουμε δηλαδή; Να υποκινήσουμε ρατσιστικές ταραχές από τη μία ή την άλλη πλευρά;» έφτασε να πει, ισχυριζόμενος ότι οι δηλώσεις Τζανακόπουλου «είναι εμπρηστικές».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)