to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:51 | 31.01.2019

Αυτοδιοίκηση

Μπ. Μπιλίνης: Κλείνει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για Μοσχάτο και Ταύρο (βίντεο - φωτογραφίες)

«Στις εκλογές του Μαΐου, η απερχόμενη δημοτική Αρχή ολοκληρώνει τον βίο της, αφήνοντας ως “κληροδότημα” μία εννιαετία άτολμης, ανεπαρκούς και αποσπασματικής διαχείρισης της εξουσίας»


Ανοικτή εκδήλωση, με ομιλητές τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση και τον υποψήφιο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Μπάμπη Μπιλίνη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ίδρυμα Κακογιάννης, στον Ταύρο.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, οι δύο ομιλητές παρουσίασαν τις καινοτομίες του νόμου «Κλεισθένης», που θα τεθεί σε εφαρμογή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Μπιλίνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν -μεταξύ άλλων- βουλευτές καθώς και ο υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης.

Αλ. Χαρίτσης: Η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της

«Στα 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός έκανε ένα τεράστιο βήμα πολιτικής αλλαγής. Η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, με μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας και επαναφορά της ελπίδας και της αυτοπεποίθησης στην κοινωνία. Αύξηση κατώτατου μισθού – έξοδος στις αγορές. Η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης (διαβάστε αναλυτικά).

Μπ. Μπιλίνης: Οριστικό τέλος στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε δράση για την Ανατροπή» και υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου, Μπάμπης Μπιλίνης, εξαπέλυσε επίθεση στη δημοτική Αρχή Ευθυμίου καταλογίζοντας απουσία δράσης και κατηγορώντας την για έργα «βιτρίνα».

«Στις εκλογές του Μαΐου, η απερχόμενη δημοτική Αρχή ολοκληρώνει τον βίο της, αφήνοντας ως “κληροδότημα” μία εννιαετία άτολμης, ανεπαρκούς και αποσπασματικής διαχείρισης της εξουσίας», τόνισε.

«Χωρίς όραμα, δίχως εκπεφρασμένους στόχους και οργανωμένο σχέδιο, παραδίδει έναν Δήμο με εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης και της απουσίας δράσης. Είναι ξεκάθαρο -πλέον- πως το Μοσχάτο και ο Ταύρος βρίσκονται στον “αυτόματο πιλότο”, βλέποντας τις εξελίξεις να προσπερνούν, καθώς η διοικούσα παράταξη -διαχρονικά- αδυνατεί να αντιληφθεί τις ιστορικές της ευθύνες απέναντι στην τοπική κοινωνία», πρόσθεσε.

«Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες, προχωρά σε έργα “βιτρίνα” που δεν αποτελούν μέρος κάποιου οργανωμένου πλαισίου, τραυματίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου», ανέφερε, σημειώνοντας ότι:

«Οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν ευκαιρία να τεθεί ένα οριστικό τέλος στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών».

«Χρέος όλων μας είναι να τερματιστεί η συνεχής ανακύκλωση του ίδιου, φθαρμένου πολιτικού προσωπικού των γνωστών “επιγόνων”. Να αποκτήσουν φωνή Πολίτες με όρεξη για Δράση και στόχο την Ανατροπή των παρωχημένων αντιλήψεων και πρακτικών.

Σήμερα, εμείς εδώ, είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Μπορούμε!», κατέληξε.

Δείτε τις ομιλίες του υπουργού Εσωτερικών και του υποψήφιου Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Μπάμπη Μπιλίνη:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)