to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:08 | 25.06.2014

Αθλητισμός

Μουντιάλ: Στους "16" η Εθνική Ελλάδος, 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού

Με πέναλτι ο Γιώργος Σαμαράς στις καθυστερήσεις του δραματικού αγώνα έγραψε το τελικό 2-1. Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας, η Κόστα Ρίκα


 Η εθνική Ελλάδας με μια πολύ καλή εμφάνιση πέρασε στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στα χρονικά της. Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και άτυχες στιγμές καθώς η Ελλάδα είχε τρία δοκάρια και δυο αναγκαστικές αλλαγές επικράτησε με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βραζιλία. 

Στο ντεμπούτο του με την φανέλα της εθνικής σε Μουντιάλ, ο Ανδρέας Σάμαρης άνοιξε το σκορ στο 42΄ με πλασέ. Το γκολ της Ακτής Ελεφαντοστού στο 74 λεπτό ο Μπονί. Με πέναλτι ο Γιώργος Σαμαράς στις καθυστερήσεις του δραματικού αγώνα έγραψε το τελικό 2-1. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου η Κόστα Ρίκα την οποία η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής. 

Κόστα Ρίκα και Ουρουγουάη στους «16»

 

 Η Κόστα Ρίκα εξασφάλισε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Μουντιάλ αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αγγλία, που αποχαιρέτησε την διοργάνωση χωρίς νίκη. Πλέον η ομάδα της Λατινικής Αμερικής αναμένει τον αντίπαλο της που θα προκύψει απο τον 3ο όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα.

Η Ουρουγουάη είναι η ομάδα που θα συνεχίσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ενώ η Ιταλία έμεινε εκτός, μετά την ήττα με 1-0 από την «τσελέστε» με το γκολ του Ντιέγκο Γκοδίν στο 81ο λεπτό, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Ντας Ντούνας» του Νατάλ, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας στον 4ο όμιλο. Η Ουρουγουάη κατετάγη δεύτερη (πρώτη η Κόστα Ρίκα) και στους «16» θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον 3ο όμιλο.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)