to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:02 | 19.01.2017

Κοινωνία

Μοσχάτο: Ο Όμιλος Salas παραχώρησε αίθουσα για εκδήλωση στη Χρυσή Αυγή

Την Παρασκευή 20/1 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδήλωση στην ιδιωτική αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στην Πειραιώς στο Μοσχάτο, αίθουσα που όπως καταγγέλλουν αντιφασιστικές συλλογικότητες, ανήκει στον Όμιλο Salas


Την Παρασκευή 20/1 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδήλωση (την οποία διαφημίζει και στην ιστοσελίδα της καθώς αφορά το πόρισμά των νεοναζί για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ) στην ιδιωτική αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στην Πειραιώς στο Μοσχάτο. Η αίθουσα αυτή, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά και η «ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού», ανήκει στον Όμιλο Salas (σ.σ.: ο οποίος στην ιστοσελίδα του διαφημίζει την κοινωνική του ευαισθησία) μαζί με αυτή στο Μικρολίμανο Πειραιά.

«Θεωρούμε απίστευτη πρόκληση προς τον λαό και τους εργαζόμενους την παραχώρηση χώρου σε μια ναζιστική συμμορία που δικάζεται το σύνολο της ηγεσίας της για δολοφονίες και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μια ηγεσία που μέχρι σήμερα, όπως ο υπόδικος Λαγός εισβάλλει ως κοινός τραμπούκος σε δημοτικά σχολεία και χειροδικεί σε ανυποψίαστους γονείς και δασκάλους» σημειώνουν οι αντιφασιστικές συλλογικότητες.

«Η εκμίσθωση της αίθουσας δεν είναι μια απλή και αχρωμάτιστη εμπορική συναλλαγή. Για το αντιφασιστικό κίνημα η εκχώρηση αυτών των αιθουσών 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 4 από την δολοφονία του Λουκμάν Σαχζάτ αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξη στήριξης και συνέργειας σε αυτές τις πολιτικές», προσθέτουν..

«Καλούμε τον Όμιλο Salas να ανακαλέσει την πράξη εκχώρησης της αίθουσας αλλιώς θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του ταξικού, αντιφασιστικού κινήματος ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ», καταλήγει η ανακοίνωση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)