to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:54 | 14.12.2012

Πολιτική

Μόνος και... Καμμένος

Αποφασισμένος να προχωρήσει δηλώνει ο Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"


Την αποφασιστικότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προχωρήσουν, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στο κίνημα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος. «Και σε χαντάκι να με βρούνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Στο μεταξύ, μετά τους Κώστα Μαρκόπουλος και Γιάννη Κουράκου που προστέθηκαν χθες στη μακρά λίστα των παραιτηθέντων ΑΝ.ΕΛ και ο Βασίλειος Καμηλαράκης, στέλεχος του κόμματος αποχώρησε αφήνοντας αιχμές. 


 
Στη συνέντευξή του, κληθείς να διευκρινίσει αν δέχεται απειλές, ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι «όποιος δεν συμβιβάζεται με το σύστημα δέχεται απειλές», αλλά πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τεκμηριώσει απειλές εναντίον του.

«Τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν τους δημιούργησα εγώ» σημειώνει ενώ σε απάντηση των κατηγοριών για το ότι δεν έχει πρόγραμμα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «είμαστε οι μόνοι που είμαστε σταθεροί και θα μείνουμε σταθεροί. Κεντροαριστερά και κεντροδεξιά δεν υπάρχουν πια γιατί έχει καταστραφεί η μέση τάξη. Η αστική τάξη προλεταριοποιήθηκε».
 
Εκτίμησε δε ότι «μεγαλώναμε και μας φοβόντουσαν. Ακόμη κι αν εγώ δεν υπάρχω – και σε χαντάκι να με βρούνε - οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι τόσο δυνατοί και τόσοι πολλοί που θα συνεχίζουν να υπάρχουν, γιατί είναι οι ίδιοι οι Ελληνες».
 
«Ο κ. Σαμαράς μετατρέπει την Ελλάδα σε καγκελαρία. Καγκελάριος Σαμαράς θα λέγεται σε λίγο» σημείωσε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και πρόσθεσε «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και όλες οι δουλειές δίνονται σε γνωστούς και φίλους τους».
 
Ο  Πάνος Καμμένος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με το non paper, εμμένοντας στις αρχικές του θέσεις. «Ανοίξτε τώρα τα πρακτικά της συνομιλίας με τον κ Παπούλια. Υπάρχει καμιά αναφορά σε non paper;  Είτε λένε αυτά ψέματα είτε λέει ψέματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» υποστήριξε.
 
Υπογράμμισε επιπλέον την αποφασιστικότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προχωρήσουν, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στο κίνημα, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα και όσοι το στηρίζουν βάζουν λεφτά από την τσέπη τους, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «λεφτά δεν υπάρχουν».
 
Αναφορικά με το κύμα αποχωρήσεων υποστηρίζει: «πρόκειται για μαφιόζους βουλευτές καβάντζα που έχουν στήσει ένα σχέδιο αποστασίας προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι όλα προσχεδιασμένα για να φτιαχτεί ένα σχήμα που θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά (να έχουν καβάντζα δύο βουλευτές) στις δύσκολες στιγμές». Οι ίδιοι που χθες τον έλεγαν δωσίλογο. Κυριακή κοντή γιορτή… θα δείτε τι θα συμβεί! ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα κάνουν νέο κόμμα και οι βουλευτές ρεζέρβα θα ενταχθούν μέσα σε αυτό. Για αυτό και αυτή η αποστασία και το κύμα φυγής».
 
Διέψευσε τέλος τους ισχυρισμούς του κ. Γιάννη Κουράκου, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από το κόμμα, ισχυριζόμενος ότι πίσω απ' αυτό βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης. «Κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» κατέληξε.
 
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις


Στο μεταξύ, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μαρκόπουλου και του Γιάννη Κουράκου και τις καταγγελίες του δεύτερου για τον πρώην υπουργό Γ.Βουλγαράκη και την ύποπτη σχέση τους με τους ΑΝ.ΕΛ, σήμερα ακόμη ένας Ανεξάρτητος Έλληνας αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της εξόδου.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και (άτυπο) μέλος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής των ΑΝΕΛ, Βασίλειος Καμηλαράκης, παραιτήθηκε με αιχμές.
 
«Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και συσσωρευμένης απογοήτευσης για την παρουσία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το κίνημα, όπως εξελίχθηκε, δεν είναι αυτό που οραματιστήκαμε» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του. 


Πηγή: tvxs.gr
tags: Ελλάδα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)