to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μόνο 25 άτομα είδαν τα κανάλια από τη διαδήλωση κατά της εξόρυξης χρυσού στην Αθήνα! (βίντεο)

Δύσκολο να εντυπωσιαστεί πλέον κανείς από το βαθμό παραπληροφόρησης, στο οποίο επιδίδονται σχεδόν καθημερινά τα ΜΜΕ.


Δύσκολο να εντυπωσιαστεί πλέον κανείς από το βαθμό παραπληροφόρησης, στο οποίο επιδίδονται σχεδόν καθημερινά τα ΜΜΕ.


Ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πως παρουσιάστηκε η πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που εκτός από τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια, στα οποία επικεντρώθηκε, το μόνο που είδε από ολόκληρη την πορεία στο κέντρο της Αθήνας χθες ήταν ένα πανό με ένα μικρό τμήμα των διαδηλωτών. Η τηλεοπτική εικόνα του ΣΚΑΙ δεν δίστασε να παρουσιάσει αυτούς τους 25 διαδηλωτές σαν να επρόκειτο για ολόκληρη τη διαδήλωση επαναλαμβάνοντας "αυτοί είναι μόνο που αντιδρούν στην επένδυση".

Σε απόλυτη αντίθεση, υπήρχε πλήρης κάλυψη από τις 6 το πρωί, από όλα τα κανάλια για την πορεία των εργαζομένων στα μεταλλεία! Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που αφιερώθηκε τόσο μεγάλος τηλεοπτικός χρόνος, από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων για κάλυψη εργατικής κινητοποίησης. Απίστευτη μεροληψία μιας δημοσιογραφίας που θέλει να επικαλείται τον όρο «αντικειμενική» για τον εαυτό της.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, παραθέτουμε την πραγματική εικόνα της διαδήλωσης μέσα από video που «ανέβασαν» χρήστης του διαδικτύου και το left.gr, όπου φαίνεται η πραγματική πορεία κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)