to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:25 | 08.04.2016

Πολιτική

Tweet της Ρ. Σβίγκου για όσους προσπαθούν να ταυτίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ

Μήνημα μέσω twitter στέλνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου «προς όσους σκόπιμα και όποτε τους συμφέρει ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με αποφάσεις συνδικαλιστικών φορέων»


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε όσους εμπλέκουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την πρόσφατη απόφαση της ΕΣΗΕΑ να επιβάλει ποινές διαγραφήςσε δημοσιογράφους για τη στάση τους την περίοδο του δημοψηφίσματος.

Η κ. Ράνια Σβίγκου υπενθυμίζει την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ (25.01.2016) υπό τον τίτλο «Χτυπήματα TAE KWON DO στην ενημέρωση» που στρεφόταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ:

Στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες καταστάσεις και η σημερινή Κυβέρνηση, προσπαθεί να φορτώσει στους δημοσιογράφους τις κοινωνικές αντιδράσεις, που προκαλούν τα αδιέξοδα της πολιτικής της, με το λαό στους δρόμους.

Στη χθεσινή επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την γιγαντοοθόνη στο TAE KWON DO η επιλογή να στοχοποιηθούν συνολικά οι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι της διαπλοκής με την προβολή συγκεκριμένων σχολίων από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών ιδιωτικών καναλιών, πέφτει στο κενό.

Η παραγωγή του VIDEO, η προβολή και τέλος η αναμετάδοσή του από την ΕΡΤ χωρίς, όμως, αντίλογο συνέχισε, δυστυχώς, μονομερή διαδικασία στην πληροφόρηση από τη δημόσια τηλεόραση.

Η στοχοποίηση συναδέλφων και κυρίως η προσπάθεια εκφοβισμού τους στην κοινωνία δεν θα περάσουν.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που θέλουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)