to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:34 | 11.03.2014

Διεθνή

" Μην εξαντλήσετε την υπομονή μας, ανακοινώστε ποιοι πυροβόλησαν τον Berkin!"

Ο Berkin Elvan σήμερα έφυγε



Μην εξαντλήσετε την υπομονή μας, ανακοινώστε ποιοι πυροβόλησαν τον Berkin! O Berkin Elvan σήμερα στις 7 π.μ έπεσε μάρτυρας.

Ο Βerkin Elvan γιόρτασε τα 15α γενέθλια του σε κώμα στην εντατική μονάδα στο νοσοκομείο Οκμεϊντάνι της Κωνσταντινούπολης.

Στις 16 Ιουνίου 2013 στο Μεϊντάνι της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Berkin Elvan βγήκε από το σπίτι του για να πάρει ψωμί, χτυπήθηκε από το κεφάλι του με κροτίδα από την «Ηρωική αστυνομία» του ΑΚΡ (Κυβερνητικό Κόμμα-Tayyip Erdogan) δηλαδή από τους δολοφόνους αστυνομικούς με σκοπό την δολοφονία του.

Είχαν σκοπό την δολοφονία του Βerkin Elvan από την τουρκική αστυνομία, για να εφαρμόσουν τις πολιτικές του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού και Παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, για να εφαρμοστεί στην χώρα η πολιτική καταπίεσης, τυραννίας, εκμετάλλευσης.

Τη νύχτα της 6η Μαρτίου η κατάσταση του Berkin χειροτέρεψε καθώς είχε επιληπτική κρίση.Στις 7 Μαρτίου σταμάτησε η καρδιά του. Μετά από 15 λεπτά ιατρικής επέμβασης η καρδιά του επαναλειτούργησε , όμως συνδεδεμένη στο μηχάνημα. Το πρωί της 9 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι έχει πρόβλημα στους πνεύμονές του. Όταν χτυπήθηκε ήταν 45 κιλά ο Berkin, τώρα είναι 16 κιλά. Παρουσίασε δυσκολία λειτουργίας στο μυαλό, μεγάλωσε και η ζημιά στα όργανα του. Ο Βerkin συνέχισε τη ζωή του με την βοήθεια του μηχανήματος.

Αυτοί που ήθελαν να δολοφονήσουν τον Βerkin, επιτίθενται στους ανθρώπους που τον περιμένουν μπροστά από το νοσοκομείο για συμπαράσταση, και τους κάνουν προσαγωγές.

Καμία καταπίεση, προσαγωγή, απειλή και βία δεν μπορεί να μας χωρίσει από τον Βerkin. Ο αγώνας του Berkin θα δυναμώσει και θα μεγαλώσει μαζί μας.  Από τα παιδιά μας έως και τους γέρους ανθρώπους δεν παραδοθήκαμε στο φασισμό και ούτε πρόκειται να παραδοθούμε.

Θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας εναντίον στον φασισμό. Παιδιά, γυναίκες, άνδρες, παιδιά , γέροι παντού στον κόσμο θα μεγαλώσουμε τις ελπίδες μας.

 Ο BERKIN ELVAN ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ! ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ BERKIN ELVAN!

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ BERKIN ELVAN ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ

 

 ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)