to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:55 | 28.03.2020

Πολιτική

Μιλούσαν για «προδοσία», δηλητηρίασαν την ελληνική κοινωνία με ψέματα και πατριδοκαπηλεία

Το συγχαρητήριο μήνυμα του υπουργείου Εξωτερικών προς τη Βόρεια Μακεδονία σχολιάστηκε όσα λίγα θέματα στην χθεσινή επικαιρότητα. Πολλοί αναρωτήθηκαν εάν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας «χάκαραν» τον λογαριασμό του υπουργείου.


Το συγχαρητήριο μήνυμα του υπουργείου Εξωτερικών σχολιάστηκε όσα λίγα θέματα στην χθεσινή επικαιρότητα. Όσοι δεν είχαν πλήρη εικόνα της κωλοτούμπας που πραγματοποιεί μετά την εκλογή της το περασμένο καλοκαίρι η ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα έσπευσαν να διερωτηθούν, εντός ή εκτός εισαγωγικών, εάν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας «χάκαραν» τον λογαριασμό του υπουργείου.

Μοιάζει αδύνατο στους πολίτες πως αυτοί που χάιδεψαν το χειρότερο πρόσωπο του εθνικισμού τα προηγούμενα χρόνια, προβαίνουν σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής και συγνώμης, σε αναφορές «σαν να μην τρέχει τίποτα.

Για «όσκαρ αναξιοπιστίας» έκανε λόγο ο Δημ. Παπαδημούλης, ο οποίος και το «αφιέρωσε» στους εξαπατηθέντες του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ. «Πέρσι μιλούσαν για προδοσία, δηλητηρίαζαν την ελληνική κοινωνία με ψέματα και πατριδοκαπηλεία και έταζαν βέτο! Μοναδικός τους στόχος να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα», προσέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ούτε η υπεύθυνη για θέματα διεθνών και ευρωπαϊκών υποθέσεων της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Φεβρουάριος 2019: Ο Κ. Μητσοτάκης καταψηφίζει το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.
Μάρτιος 2020: Ο Κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ», ανέφερε.

Υπενθυμίζουμε τι δήλωνε ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με στόμφο «καταψήφιζε το πρωτόκολλο ένταξης μιας «εθνικά επιζήμιας συμφωνίας». Φυσικά, όπως θυμόμαστε,  η υποκρισία αυτή προοριζόταν μόνο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς στο εξωτερικό, όπου δεν του τραβούσαν οι ομοϊδεάτες του το αυτί, ο πρόεδρος της ΝΔ έσπευδε να καθησυχάζει τις ανησυχίες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)