to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:50 | 08.10.2020

Πολιτική

Μιχαλολιάκος σε παράκρουση, «δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» - Και κραυγές από τον Λαγό

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, εμφανώς σε παράκρουση, διαψεύδει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας απαντώντας σε ευφάνταστο δημοσίευμα πρώην συνοδοιπόρου του - Ο Γ. Λαγός, θεωρώντας προφανώς ασπίδα την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, προβαίνει σε άναρθρες κραυγές μέσω Twitter, ενώ καταφέρεται κατά Σαμαρά αναφερόμενος σε «ηχητικό» με τον πρώην πρωθυπουργό και «βίντεο Μπαλτάκου»


Η καταδικαστική απόφαση από το δικαστήριο, που έκρινε ένοχο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τον «Αρχηγό» της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως έχει προκαλέσει πανικό στον ίδιο και στο περιβάλλον του. 

Με ανάρτησή του ο Ν. Μιχαλολιάκος, με ορατό πια το ενδεχόμενο να οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή, απάντησε χθες, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση τςη απόφασης, στο απίθανο δημοσίευμα ενός πρώην συνοδοιπόρου του του Άρη Σπίνου στο οποίο αναφέρεται πως «έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»:

Κάνοντας μάλλον χειρότερα τα πράγματα, ο Ν. Μιχαλολιάκος έσπευσε να απαντήσει «είμαι υγιής και δεν έκανα καμιά... απόπειρα αυτοκτονίας» - ας σημειωθεί ότι μάλλον στα ταραγμένα νεοναζιστικά μυαλά των οπαδών του μπορεί να έγινε η σύνδεση με την αυτοκτονία του Χίτλερ, «πρότυπο» του έλληνα φιρερίσκου.


 

Και ο Λαγός κραυγάζει

Ο έτερος καταδικασμένος Γιάννης Λαγός από τη μεριά του, και νιώθοντας προφανώς ότι η ιδιότητα του ευρωβουλευτή μπορεί να καθυστερήσει την είσοδό του στη φυλακή, δεν βρήκε κάτι καλύτερο από το να εκτοξεύσει μερικές ακόμα άναρθρες κραυγές, στο γνωστό χρυσαυγίτικο ύφος - και κυνηγώντας λίγη προσοχή, ...ταγκάρει και το «οι ναζί στη φυλακή». Παράλληλα, αναφέρει πως  «ηχητικό Σαμαρά και βίντεο Μπαλτάκου θα πάνε σε όλη τη γη»:

Διαβάστε ακόμη: 

Παπαδημούλης προς Σασόλι: Τίθεται σημαντικό πολιτικό ζήτημα για την παρουσία του καταδικασμένου Λαγού στην Ευρωβουλή 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)