to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:11 | 21.04.2020

Πολιτική

Α. Μιχαηλίδης: Απαντήσεις στη Βουλή πριν μείνει μόνο η... μαξιλαροθήκη

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» παραχώρησε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.


 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αναγκαστεί στη Βουλή να πει καθαρά πώς διαχειρίζεται δισ. ευρώ που της παραδώσαμε και μέχρι πρότινος απαξίωνε, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

Όλη αυτή η διαχείριση των χρημάτων αυτών, που όλο αυτό τον καιρό απαξίωναν, γίνεται με τρόπο απόλυτα αδιαφανή, δεν ξέρουμε μέχρι σήμερα τι ποσό έχει χρησιμοποιηθεί και για ποιους σκοπούς, είπε ο κ. Μιχαηλίδης, θυμίζοντας χαρακτηριστικά τηλεοπτική συνέντευξη όπου ενώ ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ δεχόταν πιεστικά το ερώτημα, επί 7`30`` έδινε απαντήσεις... χωρίς να απαντά στο ερώτημα, επανερχόταν ο δημοσιογράφος και αυτός σφύριζε αδιάφορα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Είναι σοβαρό ζήτημα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει, τα χρήματα είναι πολλά, τόνισε, Θα αναλάβουμε προσεχώς πρωτοβουλία και στη Βουλή, ώστε το ζήτημα να ξεκαθαριστεί.

Αναφερόμενος στο μεγάλο πλήγμα που ήδη καταγράφεται στον τουρισμό, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι στη Χίο (όπου εκλέγεται) το Πάσχα έφυγε χωρίς προσέλευση τουρίστα στο νησί, όλοι οι σύλλογοι και φορείς του τουρισμού στο νησί δηλώνουν την πλήρη απόγνωσή τους, η θερινή τουριστική περίοδος προοιωνίζεται εξαιρετικά προβληματική, με τις ακυρώσεις να είναι ο κανόνας.

Είναι σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης, δεν αναλαμβάνει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία, απαιτείται εμπροσθοβαρής και άμεση ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας που δεν συμβαίνει σήμερα, κάτι που όπως προειδοποίησε δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στην ανάταξη της οικονομίας, καθώς δεν στηρίζεται στο μέτρο που πρέπει να στηριχθεί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)