to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι η Ελλάδα!

«Εκεί όμως που οι image makers το τερμάτισαν, ήταν με όλη την οικογένεια αγκαλιασμένη και ξυπόλητη στην αμμουδιά»


Τα 'δωσαν όλα στις γιορτές οι επικοινωνιολόγοι από τα υπόγεια του Μάξιμου. Γλυκερές οικογενειακές αναμνήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη του Β' και αντίστοιχες φωτογραφίες. προσφορά στην πολιτική σταθερότητα της χώρας.

Όταν ο λαός γνωρίζει ότι υπάρχουν αρκετά μέλη του Οίκου ώστε να κυβερνηθεί μέχρι και τον επόμενο αιώνα, είναι αλλιώς. Ο Κάρολος της Αγγλίας, όταν μαθαίνει ότι η διαδοχή στην Ελλάδα γίνεται με εκλογές, καταλαμβάνεται από αίσθημα κατωτερότητας και πάει στο Dumfries House για κάνα τσάι της παρηγοριάς.

Εκεί όμως που οι image makers το τερμάτισαν, ήταν με όλη την οικογένεια αγκαλιασμένη και ξυπόλητη στην αμμουδιά. Κι άσε τους υπηκόους να περπατούν ξυπόλητοι στ’ αγκάθια.
Το γλυκό έδεσε για τα καλά με τη συνταγή που περιλάμβανε προτάσεις του Κ. Μητσοτάκη για βιβλία. Όλα κι όλα· μπορεί η ζωή της Οικογένειας να είναι βίπερ, υπεράνω όλων όμως τα βιβλία… Μιλάμε για τέτοια διανόηση που παθαίνεις εγκεφαλικό. Αυτοί που συνέταξαν τον κατάλογο φρόντισαν να βάλουν μέσα και βιβλίο διακεκριμένου συγγραφέα του πνευματικού κινήματος «Μένουμε’ Ευρώπη», τον οποίον ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι τον γνωρίζει προσωπικά. Υπάρχει μεγαλύτερο βραβείο για έναν συγγραφέα απ’ το να τον γνωρίζει ένας Μητσοτάκης;

ΥΓ: Μέσα σ’ όλην αυτή την ευτυχία, ο άτυχος αλλά ακάματος επικεφαλής της Marc εξακολούθησε την ασχολία του με τα χωματουργικά: το θάψιμο των αντιπάλων δεν πρέπει να σταματάει ποτέ κι οι επικοινωνιολόγοι θα χρειασθούν πολύ χώμα για λάσπη στην προεκλογική περίοδο.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)