to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:21 | 03.11.2015

Διεθνή

Μία 18χρονη blogger αποκαλύπτει την αλήθεια για την "τέλεια" ζωή του Instagram

H Essena O’Neill είναι μια 18 blogger από την Αυστραλία. Ο λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται από περισσότερα από μισό εκατομμύριο άτομα και βγάζει από αυτό χιλιάδες δολάρια.


Όλα αυτά άλλαξαν την τελευταία εβδομάδα όταν αποφάσισε να προβεί σε μία γενναία κίνηση και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την "τέλεια" ζωή του Instagram.

Διέγραψε 2.000 φωτογραφίες και άλλαξε το όνομα του λογαριασμού σε “Social Media Is Not Real Life”.

"Χωρίς να το συνειδητοποιήσω είχα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εφηβείας  μου εθισμένη στα social media, την επιβεβαίωση και το κύρος που μου προσέφεραν όπως επίσης και την εξωτερική μου εμφάνιση", γράφει σε ένα post της 28ης Οκτωβρίου. 

"Τα social media, και ειδικά με τον τρόπο που εγώ τα χρησιμοποιούσα, δεν είναι αληθινά. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στη κοινωνική έγκριση μέσω των likes, των views και τους followers".

Ανέβασε ξανά κάποιες από τις παλιές της φωτογραφίες με δαφορετικό σχολιασμό αυτή τη φορά.

Χρειάστηκαν παραπάνω από 100 προσπάθειες για να κάνω τη κοιλιά μου να φαίνεται επίπεδη σε αυτή τη φωτογραφία. Δεν είχα φάει σχεδόν καθόλου εκείνη τη μέρα. Φώναζα συνέχεια στην μικρή μου αδερφή για να συνεχίζει να τραβάει φωτογραφίες.

Το μόνο που με έκανε να αισθανθώ καλά εκείνη τη μέρα ήταν αυτή η φωτογραφία. Ένα γραμμωμένο σώμα δεν είναι το παν.

Πληρώθηκα 400 δολάρια για αυτό το post. Πολλές άλλες εταιρίες πλήρωναν μέχρι και 2.000 δολάρια για ένα post. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να αποδέχεσαι διαφημιστικές προτάσεις απλά θεωρώ ότι πρέπει να γνωστοποιηθεί. 

Η Essena O’Neill ξόδευε πάνω από 50 ώρες την βδομάδα  στην περσόνα που είχε δημιουργήσει στα social media 

Πληρώθηκα για να φορέσω αυτά τα ρούχα. Περισσότερες πληροφορίες για το πως instagramers βγάζουν χρήματα μπορείτα να βρείτε εδώ www.letsbegamechangers.com

Β.Γ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)