to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:36 | 02.02.2017

πηγή: dailythess

Πολιτική

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ο Σπίρτζης «έδωσε» το… πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Μετά τα θερμό χειροκρότημα που συνόδευσε την άφιξη του μετροπόντικα, ο υπουργός εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία των έργων απαντώντας στον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «το μετρό στη Θεσσαλονίκη θα γίνει όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα» είπε στους δημοσιογράφους: «Στη «ζουράρεια» κλίμακα αξιολόγησης τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα»!


Είναι οριστικό. Ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα πάρει πρωτάθλημα! Τη δήλωση έκανε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της τελετής «υποδοχής» του μετροπόντικα στο σταθμό της Ανάληψης.

Μετά τα θερμό χειροκρότημα που συνόδευσε την άφιξη του μετροπόντικα ο υπουργός εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία των έργων απαντώντας στον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι ο οποίος είχε δηλώσει ότι «το μετρό στη Θεσσαλονίκη θα γίνει όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα» είπε στους δημοσιογράφους: «Στη «ζουράρεια» κλίμακα αξιολόγησης τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα»!

Οπως εξήγησε ο κ. Σπίρτζης «ολοκληρώθηκε η διάνοιξη της πρώτης σήραγγας και σε περίπου 1,5 μήνα ολοκληρώνεται και η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας». Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επισήμανε ότι «το δικό μας χρέος είναι το 2019 να τελειώσει το έργο και να μπούμε σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας» ενώ δεσμεύτηκε ότι το «2020 θα παραδοθεί στους πολίτες της Θεσσαλονίκης». Οπως είπε μέχρι τότε «πρέπει να έχουμε σχεδιάσει και ξεκινήσει τις επεκτάσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο».

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή άφιξη του μετροπόντικα στο σταθμό της Ανάληψης κατά τη διάρκεια της οποίας εργάτες βγήκαν από τα… έγκατα της γης για να κρεμάσουν την ελληνική σημαία.

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη του μετροπόντικα:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)