to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μεταφορά μεταναστών, μεταφορά ανθρώπων…

Βράδυ, κοντά στα μεσάνυχτα, έξω από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.


Εφημερίδες γράφουν για «μεταφορά» προσφύγων με 45 λεωφορεία από την Ειδομένη. Λάθος… όλες οι εφημερίδες δεν γράφουν το ίδιο.

Το φασίζων Πρώτο Θέμα έχει τίτλο: «Από την Ειδομένη στο Φάληρο: Η κάθοδος των μεταναστών στην Αθήνα». Γράφει για «πλιάτσικο κανονικό» και για την «τοπική κοινωνία» που «φοβάται».

Η «δημοκρατική» Ημερησία γράφει για «λαθρομετανάστες και πρόσφυγες» και μάλιστα καταγγέλλει ότι «αντί όμως να επιλέξουν τη στέγη και τη διατροφή που τους εξασφάλισαν οι δημοτικές αρχές, οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες με το που κατέβηκαν από τα λεωφορεία κινήθηκαν προς τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου ώστε να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας».

Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κανιβαλίζουν τους πρόσφυγες…

Στη γυμνή πραγματικότητα τώρα…

Στο Ταε Κβο Ντο ο ανθρώπινος πόνος ξεχείλιζε. Άνθρωποι κουρασμένοι, τσακισμένοι από την ταλαιπωρία μηνών, από την καθημερινή επιβίωση με την ψυχή στο στόμα. Και ναι! Υπήρχαν και κάποιοι που ήθελαν να πάνε αμέσως προς το κέντρο της Αθήνας αναζητώντας την απελπισμένη ελπίδα να βρουν τη διέξοδο προς κάποια δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια: κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Και αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Οι πρόσφυγες τους χαλούν την υποκριτική προπαγάνδα της «πολυπόθητης στην οικουμένη Ελλάδας».

Και ακόμα χειρότερα: όλα αυτά γίνονται στο Ταε Κβο Ντο. Το μνημείο της «εποχής Σημίτη» και του «μεγαλειώδους 2004». Μιας εποχής διαφθοράς, διαπλοκής, ανάπτυξης φούσκας, που οδήγησε στη σημερινή οικονομική καταστροφή…  

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)