to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:53 | 27.04.2021

Πολιτική

Μετά τον Βορίδη, πανηγυρίζει και ο Άδωνις... για τους 10.000 νεκρούς

Για τους 10.000 νεκρούς από την πανδημία στην χώρα μας πανηγύριζε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσο οι ίδιοι οι γιατροί καταγγέλλουν τις ασφυκτικές συνθήκες που καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά στα νοσοκομεία


Την σκυτάλη από τον Μ. Βορίδη πήρε σήμερα το πρωί ο Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παρουσίασε ως επιτυχία τους 10 χιλιάδες νεκρούς από κορωνοϊό στην Ελλάδα. 

Την ίδια στιγμή που οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι πλήρεις από ασθενείς και ολοένα κι περισσότερα νοσοκομεία μετατρέπονται σε αποκλειστικά covid, ο υπ. Ανάπτυξης επιμένει στο αφήγημα κατά της αντιπολίτευσης αναφέροντας: «Η αντιπολίτευση θέλει να κάνει μόνο αντιπολίτευση. Όταν μιλάει η αντιπολίτευση για αποτυχία στη διαχείριση, θα πρέπει να τεκμηριώνει την αποτυχία πάνω σε κάποια στοιχεία». Μάλλον, η ραγδαία αύξηση τόσο των κρουσμάτων όσο και των θανάτων από κορωνοϊό από το Φθινόπωρο κι έπειτα δεν αποτελούν επαρκή στοιχεία για τον υπ. Ανάπυξης...  

Τα «Μπράβο» στην Ελλάδα θέλησε να σημειώσει στην τηλεοπτική του παρέμβαση ο Άδ. Γεωργιάδης μιλώντας για «επιτυχία του ελληνικού λαού», ενώ, όπως δείχνουν τα στοιχεία, η αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο και μετά ήταν κατακόρυφη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και τον Οκτώβριο είχαν καταγραφεί στην Ελλάδα 626 θάνατοι. 

Με «ντρίπλα» προσπάθησε να αποφύγει την σημείωση του δημοσιογράφου Ν. Σβέρκου ότι είμαστε τέταρτοι στην Ευρώπη στον δείκτη θνησιμότητας ανά κρούσμα, κατηγορώντας τον ότι επιρρίπτει τις ευθύνες στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Όλα αυτά βέβαια, την ίδια στιγμή που οι γιατροί και οι νοσηλευτές καταγγέλλουν δημόσια ότι η κυβέρνηση άφησε ανοχύρωτο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.   

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με τους πανηγυρισμούς του υπ. Ανάπτυξης:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)