to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μετά τις διαμαρτυρίες: Αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης σχολίων στο YouTube

Σε αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης σχολίων προέβη το YouTube, επιτρέποντας πλέον στους χρήστες να δουν, απαντήσουν και διαχειριστούν σχόλια από την ίδια σελίδα.


Η εν λόγω κίνηση έρχεται μετά από προηγούμενες αλλαγές τον Νοέμβριο πάνω στο κομμάτι των σχολίων, οι οποίες δεν αποδείχθηκαν δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών, καθώς απομάκρυναν τη δυνατότητα διαχείρισης σχολίων μέσω του inbox.

«Πολλοί από εσάς μας είπατε ότι χρησιμοποιείτε το inbox σας για να διαχειριστείτε τα σχόλια» αναφέρεται σε σχετική δημοσίευση blog του YouTube. «Το να παραμένετε συνδεδεμένοι με το κοινό σας είναι σημαντικό στο YouTube, οπότε επιταχύναμε την ανάπτυξη μίας νέας σελίδας διαχείρισης σχολίων, που σας επιτρέπει να δείτε, απαντήσετε και διαχειριστείτε σχόλια στο το ίδιο σημείο».

Από τη συγκεκριμένη κεντρική σελίδα είναι δυνατή η απομάκρυνση σχολίων, η κατάδειξή τους ως spam ή περιπτώσεις κατάχρησης, το thumbs up κ.α.

Οι προηγούμενες αλλαγές είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας να διαμαρτύρονται, ενώ μία αίτηση για ανάκλησή τους στο change.org είχε συγκεντρώσει πάνω από 200.000 υπογραφές.

Σημειώνεται ότι τα comments sections των βίντεο του YouTube πολύ συχνά έχουν αρκετά αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, λόγω ακραίων τοποθετήσεων, προσβολών και αντιπαραθέσεων των χρηστών, κάτι που ώθησε την εταιρεία να προβεί στις αρχικές αλλαγές τον Νοέμβριο.

 
tags: youtube

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)