to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:10 | 22.09.2020

Πολιτική

Μετά από 4 ημέρες επισκέφτηκε την Καρδίτσα ο Μητσοτάκης: Ένταση μεταξύ αστυνομικών και πολιτών που διαμαρτύρονταν

Απεγνωσμένοι κάτοικοι της Καρδίτσας προσπάθησαν να φτάσουν το Δημαρχείο και να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό για τα μέτρα - «ασπιρίνες»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Καρδίτσα, τέσσερις μέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού», που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην πόλη, τα γύρω χωριά, τις υποδομές και το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο της περιοχής.

Στο δημαρχείο της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και φορείς της περιοχής, με τους κατοίκους να επιχειρούν να εισέλθουν ώστε αν διαμαρτυρηθούν για τις πολυήμερες καθυστερήσεις του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των ζημιών.

Ωστόσο βρήκαν μπροστά τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ανάμεσά τους άνδρες της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Δείτε το βίντεο:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα

Όπως προβλέψαμε χθες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα σε μία κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο. Δεν επέτρεψε σε ΜΜΕ να καλύψουν την επίσκεψη, δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας, περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της Καρδίτσας, να μιλήσει με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και να ακούσει την απόγνωσή τους για την ολική καταστροφή και την πλήρη εγκατάλειψη ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και τέσσερις μέρες. Για αυτούς αρκέστηκε να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα μία φωνή διαμαρτυρίας. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη. Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)