to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:40 | 24.09.2014

πηγή: aixmi-news.gr

Κοινωνία

Μεσολόγγι: Η κινητοποίηση απέτρεψε έναν ακόμα πλειστηριασμό κατοικίας (ενημέρωση)

Στόχος των αλληλέγγυων, να μην επιτρέψουν την είσοδο στη συμβολαιογράφο που είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό, ούτε βέβαια και στους πιθανούς αγοραστές της κατοικίας, πράγμα που επετεύχθη


Άλλος ένας πλειστηριασμός κατοικίας απετράπη σήμερα το απόγευμα, μετά την κινητοποίηση των «Πολιτών σε Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς», του Μεσολογγίου και τον αντίστοιχο του Αγρινίου.

Παρόντες σε αυτή την κινητοποίηση ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τριανταφύλλου, οι πρόεδροι του Εμποροεισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας Γ. Ρώρος και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Β. Σπυρόπουλος, καθώς και μέλη των Δ.Σ. και των δυο συλλόγων. Επίσης ήταν εκπρόσωποι πολλών σωματείων, καθώς και πλήθος κόσμου, που έφθασαν από το Αγρίνιο, την Πάτρα και τη Ναύπακτο, να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους Μεσολογγίτες για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός στο σπίτι του επαγγελματία. Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το δικαστικό μέγαρο, είχε ως στόχο να μην επιτρέψει την είσοδο στη συμβολαιογράφο που είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό, ούτε βέβαια και στους πιθανούς αγοραστές της κατοικίας, πράγμα που επετεύχθη. Η κινητοποίηση κύλησε ομαλά, αλλά παρόλα αυτά υπήρχε και διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

«Δεν θα επιτρέψουμε να πάρουν σπίτια επαγγελματιών, ή καταναλωτών και όλη η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωμένη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και όλοι να είναι αλληλέγγυοι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώρος. «Είμαστε όλοι εδώ για να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό στο σπίτι του συναδέλφου μας και συμπολίτη μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών που βρίσκονται κοντά μας», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος. «Είναι καθήκον όλων των πολιτών να αντισταθούν απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα που απειλεί ολόκληρη την κοινωνία και να υπερασπίσουν το δικαίωμα της πρώτης κατοικίας και της περιουσίας του κάθε ανθρώπου», επισήμανε και η κα Τριανταφύλλου.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)