to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:50 | 03.04.2018

Αθλητισμός

Μέσι: «Είμαι ένας ακόμα παίκτης, δεν μπορώ να ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν στο ποδόσφαιρο»

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο


Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο κόσμου, όμως εκείνος  δηλώνει ότι είναι απλά ένας ακόμα  ποδοσφαιριστής. «Θεωρώ τον εαυτό μου έναν ακόμη παίκτη. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μου αρέσει επίσης να αντιμετωπίσω και άλλους σπουδαίους παίκτες. Πρόκειται για τον ανταγωνισμό με τον τρόπο του αθλητισμού. Και πάντα μαθαίνεις από κάθε αγώνα και από κάθε αντίπαλο»,  είπε ο διάσημος Αργεντινός  σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ισπανική ομοσπονδία (RFEF).
 Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. «Είναι η πιο περίπλοκη ερώτηση! Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσα χρόνια μου μένουν στο ποδόσφαιρο! Ας ελπίσουμε ότι έχω ακόμα αρκετά! Η επιθυμία και η ψευδαίσθηση συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά. Έχω ακόμα πολλές προκλήσεις που θα ήθελα να επιτύχω συλλογικά, περισσότερα τρόπαια, περισσότερους στόχους ... Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά, αλλά δεν ξέρω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ισως είναι λίγο βιαστικό να αρχίσω να το σκέφτομαι, αν και γνωρίζω επίσης ότι θα έρθει εκείνη η μέρα».
 Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας:  «Βραζιλία, Γερμανία ή Ισπανία μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο.  Σίγουρα αυτές οι τρεις εθνικές ομάδες είναι από τις καλύτερες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που μπορούν επίσης να κερδίσουν. Δεν θα υπάρχουν εύκολοι αγώνες . Η Αργεντινή  φτάνει  από τρεις τελικούς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία και στα δύο Copa America. Η απαίτηση είναι πολύ μεγάλη. Φυσικά θέλουμε να πολεμήσουμε για να είμαστε πρωταθλητές. Αλλά ο μόνος τρόπος για να πολεμήσεις μέχρι το τέλος  είναι να πηγαίνεις βήμα βήμα. Ελπίζω να μπορέσουμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές, όπως συνέβη στη Βραζιλία, αλλά και ότι μπορούμε να έχουμε πολύ πιο ευτυχισμένο τέλος αυτή τη φορά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)