to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μεγάλη προσφορά της Κυριακάτικης Αυγής: Εκπτωτικό κουπόνι για το βιβλίο του Eric Hobsbawm «Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο»

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Θεμέλιο» η Αυγή προσφέρει την Κυριακή 18/10 εκπτωτικό κουπόνι για το βιβλίο του Eric Hobsbawm «Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο».


Στο βιβλίο αυτό, ο Εric Hobsbawm παρουσιάζει μια συναρπαστική επισκόπηση της ιστορίας του μαρξισμού υπό το φως της τελευταίας μεγάλης κρίσης του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, που σκόρπισε το χάος στην παγκόσμια οικονομία από το 2008. Διερευνά την εξέλιξη της σκέψης του Καρλ Μαρξ –και του αχώριστου φίλου του Φρίντριχ Ένγκελς– και τις επιρροές της. Εξετάζει τους διανοούμενους μαρξιστές και τα κείμενα-κλειδιά, από την Κατάσταση της εργατικής τάξης του Ένγκελς και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο έως τα Γράμματα από τη φυλακή του Γκράμσι, και αναλύει τις θεαματικές ανατροπές του μαρξισμού τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια.

Εξαιρετικά αιχμηρό, διορατικό και με ευρύτητα πνεύματος, το Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία ότι εάν κάποιος στοχαστής άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον 20ό αιώνα, αυτός ήταν ο Καρλ Μαρξ, ενώ, ταυτόχρονα, αποδεικνύεται ένας σπουδαίος στοχαστής και για τον 21ο αιώνα. Όμως ο Μαρξ του 21ου αιώνα θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από τον Μαρξ του 20ού αιώνα.

Mετάφραση: Μάνια Μεζίτη ~ Επιμέλεια: Νικηφόρος Σταματάκης

Με το εκπτωτικό κουπόνι, οι αναγνώστες της Αυγής θα μπορούν να προμηθευτούν από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Θεμέλιο (Σόλωνος 84 Αθήνα, τηλ 210.36.08.180) το βιβλίο του Eric Hobsbawm «Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο» στην τιμή των 10 ευρώ, έναντι λιανικής τιμής 26.50 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 10 ευρώ / ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 26,50 ευρώ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)