to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Με τον Κυριάκο, γιατί είναι και χιουμορίστας

Αργήσαμε αλλά τον βρήκαμε τον 12ο λόγο


Αργήσαμε αλλά τον βρήκαμε τον 12ο λόγο για τον οποίο δηλώνουμε απερίφραστα “με τον Κυριάκο”. Γιατί δεν φτάνει που είναι αυτοδημιούργητος, δουλευταράς, ειλικρινής, φιλελεύθερος, ειλικρινής κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Είναι και χιουμορίστας. Χιουμορίστας ώς εκεί που δεν παίρνει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε ακόμη κι εμείς που δεν γελάμε με τα “γιατί γελάτε, κύριοι” της Βουλής.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω το μοντέλο της κρατικοδίαιτης διαπλεκόμενης επιχειρηματικότητας που δημιουργεί πλούτο για τους λίγους σε βάρος των πολλών. Όλοι όσοι φόρτωσαν τα δικά τους φέσια στις πλάτες των εργαζομένων και των φορολογουμένων δεν έχουν θέση στην Ελλάδα της επόμενης μέρας” έγραψε χθες στο Τwitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γέλασε το χειλάκι του κάθε πικραμένου αυτής της χώρας που τα τελευταία χρόνια έχει βαρεθεί να πληρώνει τα σπασμένα, τα δανεικά κι αγύριστα, καθώς και τα κλεμμένα και του τελευταίου πολιτικού απατεώνα που έφαγε, ήπιε και έστειλε τον λογαριασμό στα κορόιδα της παρέας. Με τον Κυριάκο λοιπόν, γιατί εκτός όλων των άλλων έχει και αίσθηση του χιούμορ. Και τι χιούμορ; Μπλακ, μαύρο, κατάμαυρο, κατράμι το χιούμορ του Κυριάκου όταν μιλάει για φέσια. Όπως το φέσι που έχει φορέσει η Νέα Δημοκρατία στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και όπως το φέσι που έχει φορέσει ο “Κήρυκας Χανίων” στην Τράπεζα Πειραιώς.

Για γέλια το tweet του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας όταν μας υπόσχεται πως το κόμμα του θα αφήσει πίσω το αμαρτωλό του παρελθόν, όταν δηλαδή το ίδιο προίκιζε με συμβάσεις, διορθωτικές συμβάσεις και συμβάσεις πάνω στις συμβάσεις τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που παρίσταναν τους παίκτες της ελεύθερης αγοράς με τα λεφτά του Δημοσίου. Για γέλια αλλά και για κλάματα το χιούμορ του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν υπόσχεται μια διαφορετική επόμενη ημέρα ενώ η παράταξη της οποίας ηγείται έχει φροντίσει, για χάρη των “κολλητών” της, να υποθηκεύσει χιλιάδες ημέρες εκατοντάδων χιλιάδων εργαζόμενων και άνεργων.

Αν λοιπόν το χιούμορ δεν είναι ένας σοβαρός λόγος για να είμαστε όλοι με τον Κυριάκο, τότε κάπου υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τόπο. Και το πρόβλημα δεν το έχει σίγουρα ο κ. Μητσοτάκης. Το έχουμε όλοι εμείς που δεν γελάσαμε με το tweet του και τα φέσια που πήγε να μας φορέσει.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)