to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Με το ταίρι του και τον Πρετεντέρη του

Ο Πρετεντέρης συνέγραψε το «Ελικόπτερο», μια φάρσα, δήθεν έξυπνη, δήθεν ειρωνική, τόσο σιελώδης όμως, ώστε να προκαλεί όχι μόνο πολιτική αλλά και σωματική δυσανεξία


Στα δείπνα που παραθέτει ο ιδιοκτήτης των «Νέων» στους «πολύ δικούς του» έχει αποφασιστεί, φαίνεται, κάποιου είδους καταμερισμός μεταξύ των κορυφαίων. Όταν ο ένας δουλεύει με τα δόντια, ο άλλος να δουλεύει με τη γλώσσα. Όταν, ας πούμε, ο Παπαχρήστος δαγκώνει τον Τσίπρα με fake κρουαζιέρες, ο Πρετεντέρης να ξεπλένει τον Μητσοτάκη με real σάλια. Όταν ο ένας επιτίθεται στον Τσίπρα για φανταστικά ταξίδια, ο άλλος να δικαιολογεί τον Μητσοτάκη για πραγματικές πτήσεις. Και να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ που τολμά να επικρίνει τον πρωθυπουργό μας.

Το αυτό και χθες. Ο Πρετεντέρης συνέγραψε το «Ελικόπτερο», μια φάρσα, δήθεν έξυπνη, δήθεν ειρωνική, τόσο σιελώδης όμως, ώστε να προκαλεί όχι μόνο πολιτική αλλά και σωματική δυσανεξία. Ακόμα και σε δεξιούς. Διότι, βλέπετε, το ξένιο γλείψιμο πολλοί ηγάπησαν, αλλά το ξένο σάλιο ουδείς. Και διέπραξε όλη αυτή τη χαζομάρα για να περιγελάσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη χρήση ελικοπτέρων τού στρατού ως ραδιοταξί από το εθνικό μας ζεύγος εν μέσω επιφυλακής μάλιστα. Και να βγάλει ιπτάμενο και τζέντλεμαν τον Κυριάκο.

Ζυμώνει λοιπόν παντόφλες, ποδαρόδρομους, ΚΤΕΛ, πλοία της γραμμής κ.λπ., χώνει ανάμεσα και ένα ένζυμο για την επερχόμενη φυλάκιση της Δούρου(!) για να μας υποχρεώσει να καταπιούμε το προϊόν της μηρυκαστικής δημοσιογραφίας: ότι ο Κυριάκος και η Μαρέβα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτά τα λαϊκά και ταπεινωτικά -παντόφλα, ποδαρόδρομο, ΚΤΕΛ, πλοία της γραμμής κ.λπ.- και Super Puma. Και ευλόγως διάλεξαν Super Puma, πράξη που δικαιολόγησε άριστα και ο Πέτσας επικαλούμενος το ελληνικό τους DNA!

Αυτό το DNA απαγόρευσε προφανώς στον Μητσοτάκη, στο ταίρι του και στον Πρετεντέρη του ακόμα και να σκεφτούν την απλή λύση: αντί να βολοδέρνουν σε παντόφλες, ποδαρόδρομους, ΚΤΕΛ, πλοία της γραμμής και Super Puma, να σκάσουν μερικά χιλιάρικα και να νοικιάσουν ένα ωραιότατο ελικόπτερο. Να ’χουν να λένε και οι ευνοούμενοι του Πέτσα ότι ο πρωθυπουργός με τα λεφτά του βολτάρει την κυρά του. Κι αφήνει τα στρατιωτικά ελικόπτερα να κάνουν τη δουλειά τους.

Αυτά. Που προδιαγράφουν τα χειρότερα. Διότι από το σημείο να θέτουν εκποδών με λίστες και σάλια την κριτική μέχρι το σημείο να κυνηγούν με εισαγγελείς και άλλα χειρότερα τους κριτικούς, ένα «ξέρουμε πού μένεις» δρόμος...

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)