to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:06 | 10.12.2017

Πολιτική

Με το στανιό «διπλωματικό επεισόδιο»: Επιμένει και με «βίντεο-ντοκουμέντο» ο ΣΚΑΪ

Επιμένει ο ΣΚΑΪ στο θέμα του υποτιθέμενου «επεισοδίου» μεταξύ του Τ. Εντογάν και του Γ. Αμανατίδη


Το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» που αναπαρήχθη από πολλά ΜΜΕ την Παρασκευή ανέφερε ένα εξαιρετικά ευφάνταστο σενάριο, το οποίο ήθελε τον Τούρκο Πρόεδρο να ζητά ένα μικρόφωνο για να μιλήσει στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε Μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της επίσκεψής του στη χώρα μας και επειδή δεν του το έδωσαν, ένα μικρό κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα (!).

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε -και αναπαρήχθη αυτολεξεί- ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδης -που τον συνόδευε- του είπε χαρακτηριστικά: «Άλλα έχουμε συμφωνήσει κ. Πρόεδρε».

«Ο Ερντογάν αντέδρασε και στη συνέχεια κατέβηκε σε αίθουσα του σχολείου όπου ανέφερε σε μια μαθήτρια ότι ζήτησε μικρόφωνο και δεν του το έδωσαν, με αποτέλεσμα – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα να βάλει τα κλάματα. Στη συνέχεια ο τούρκος Πρόεδρος συνομίλησε και με άλλους μαθητές», αναφέρθηκε στο «ρεπορτάζ».

«Κανένα διπλωματικό επεισόδιο δεν υφίσταται στη Θράκη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Καθημερινής, όλα πηγαίνουν βάσει του συμφωνηθέντος προγράμματος», ήρθε η διάψευση του Μεγάρου Μαξίμου.

Όμως, ο όμιλος Αλαφούζου δεν το βάζει κάτω! Σε νέο βίντεο που προβάλλει από το βράδυ του Σαββάτου, «επιβεβαιώνει» το «διπλωματικό επεισόδιο:

Βλέποντας όμως κανείς το βίντεο, δυσκολεύεται να αντιληφθεί σε τι συνίσταται το υποτιθέμενο επεισόδιο, αφού στη συνομιλία του Γιάννη Αμανατίδη με τον Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να υπάρχει ένταση, πόσο μάλλον σύγκρουση! 

Άνθρακες ο θησαυρός για τον ΣΚΑΪ και τα ΜΜΕ που και αυτή τη φορά (με μπροστάρη το «Πρώτο Θέμα») αναπαράγουν το σενάριο περί διπλωματικού επεισοδίου. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)