to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:42 | 05.03.2018

Πολιτική

«Με κυβέρνηση ΝΔ η αστυνομία θα έχει την πολιτική κάλυψη για να επιτελέσει την αποστολή της»

Το δόγμα «νόμος και τάξη» κάνει σημαία για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας ότι αν έρθει στα πράγματα η ΝΔ, η αστυνομία θα έχει την πολιτική κάλυψή της. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...


«Η βία και η ανομία δυστυχώς επεκτείνονται από το κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι πολίτες νοιώθουν ανασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους» δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αφορμή τον Γιαγτζόγλου: Επανέρχεται στο δόγμα «νόμος και τάξη» η ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να διαπραγματεύεται με κατηγορούμενους για τρομοκρατία και εν τέλει να κάνει ό,τι της ζητούν».

«Αυτό συνιστά βαρύ πλήγμα για τη δημοκρατική νομιμότητα και το κράτος δικαίου. Είναι πρόκληση για τους πολίτες που αισθάνονται απροστάτευτοι» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Εγγυώμαι ότι τα φαινόμενα αυτά θα σταματήσουν αμέσως από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το ελληνικό κράτος δεν θα ανέχεται πράξεις ή απειλές βίας. Οι πολίτες θα προστατεύονται».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπλήρωσε ότι η Αστυνομία έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.

«Θα της παρέχουμε την πολιτική κάλυψη για να επιτελέσει την αποστολή της. Οι φυλακές του Κορυδαλλού θα πάψουν να είναι άντρο όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών. Οι τρομοκράτες θα μεταφερθούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Οι πολίτες, ασχέτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, απαιτούν ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές τους. Να μας έχουν εμπιστοσύνη ότι αυτό θα συμβεί» κατέληξε ο Κ. Μητσοτάκης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)