to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:02 | 03.09.2020

Πολιτική

Σε κατ' οίκον απομόνωση Άδωνις Γεωργιάδης, Γ. Πλακιωτάκης, Ν. Παπαθανάσης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης θα απομονωθούν στο σπίτι τους έως ότου διαγνωστούν αρνητικοί, ύστερα από συνάντηση χθες με επενδυτή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Το ίδιο έγινε γνωστό πως θα συμβεί και με τον υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη, για τον ίδιο λόγο - Καραντίνα στα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης


Σε καραντίνα τρία υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, μετά την επαφή τους, την Τετάρτη, με ισραηλινό επενδυτή που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης το πρωί της Πέμπτης:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.


Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, για τον ίδιο λόγο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός.

Καραντίνα στα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης

Εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7, Σύνταγμα), προκειμένου να γίνει απολύμανση για τον κορονοϊό. Οι υπηρεσίες των υπουργείων θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)