to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:13 | 09.12.2022

Κοινωνία

Με εφόδους σε σπίτια στη Δυτική Αττική «απαντά» στους Ρομά η ΕΛΑΣ: «Ψάχνει» όπλα, συλλαμβάνει... για ουσίες (φωτ.-βίντεο)

Επιχειρήσεις της Αστυνομίας από νωρίς το πρωί σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτό που αναζητείται είναι όπλα. Ωστόσο,οι 6 συλλήψεις και οι 15 προσαγωγές που έγιναν, αφορούν σε κατοχή ναρκωτικών ενώ παράλληλα έγιναν έρευνες σε 25 σπίτια.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έρευνες συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στις περιοχές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων, του Μενιδίου και των Αχαρνών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Φωτογραφίες του kathimerini.gr από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κοντά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική-1

 

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική-2

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική-3

Υπενθυμίζεται πως και την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη έρευνα στις ίδιες περιοχές και συνελήφθησαν επτά άτομα. Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικοί σκύλοι.

Οι συλλήψεις αφορούν σε κατοχή ναρκωτικών ενώ παράλληλα έγιναν έρευνες σε 25 σπίτια.

Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές 

Κατά τη διάρκεια της πρωινής επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 οικίες, προσήχθησαν 15 άτομα και συνελήφθησαν 6 άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή. Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)