to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Με αγωγή απαντά ο Παπαντωνίου στην εμπλοκή του από Ζήγρα

«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο», ανέφερε ο Ν. Ζήγρας. «Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα», δήλωσε ο πρώην υπουργός.


«Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να κατατεθεί αγωγή κατά του κ. Ζήγρα για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που διατυπώνει σε βάρος μου στη σημερινή έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας Realnews. Η ελληνική δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον κ. Ζήγρα να αντιληφθεί ότι η “λογική του μιζαδόρου’, η οποία τον κατευθύνει, είναι διαφορετική από την κοινή λογική, την οποία επικαλείται».

Το παραπάνω αναφέρει ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στις αναφορές από τον Ν. Ζήγρα, περί αμαρτωλών συμβάσεων στα εξοπλιστικά προγράμματα. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζήγρας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο κ.Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ.Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτα παράνομο». Συμπληρώνει δε ότι «ο κ.Κάντας ενημέρωσε το «δεξί χέρι» του Γιάννου για το σύστημα διακίνησης των μιζών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας». Μάλιστα ο κ.Ζήγρας σημειώνει με σημασία: «ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ΄αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κ.Φουάντ».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)